Dålig stil.

Ja, jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Men jag gosar hellre med Kasper än skriver bloggnlägg, det är sanningen! ;) Lite uppdatering? Det har varit fullt upp i helgen. Lördag: Ikea, i Älmhult för sista gången. Snyft. Söndag: "Kalas" för morfar, typ en o en halv månad för sen ;) Måndag: Var vi inne i stan, vi Fotade till "Hej världen" (Kristianstadbladet). Åt på Rosegarden och sen körde vi till Hässehåla där min bror hade körlektion. Jag, mamma o Kasper passade på att hälsa på på pappas jobb. På kvällen hade Kasper extrem magknip. Isch vad hemskt det var!
 
 
Vi har haft en del besök också, vilket är väligt mysigt :)
 
P♥L Kasper och Josefine
 

Nu är det slut på veckan...

Njea inte riktigt, men det är i alla fall helg på riktigt. En Fet hemmagjord hamburgare på det och sen somna i soffan med en styck Kasper ovanpå sig. Det kunde varit sämre.
 
En annan positiv sak: Malmö vann idag mot Djurgården (fotboll, japp). Det hade varit najs att va där och känna marken gunga på stadion, "Hoppa om ni älskar Malmö FF". 
 
Nu ska vi kolla på Skavlan o sen blir det förmoligen att däcka till en film ;) Att vi eldar gör ju inte risken mindre att somna framför tvn ;) Då blir det riktigt varmt o gött där uppe!
 
P♥L Kasper och Josefine

Besök .

Idag hade vi besök av Nelly ! Vi åt frukost tillsammans (Brieost ♥) och drack te och pratade. Det var mysigt!

För övrigt tror jag den första riktiga höstdagen är här! Det är kallt, soligt och otroligt fint ute..! Och jag är allmänt glad. Varför!? Jo därför att det snart är helg på riktigt . På söndag ska vi till min mormor o morfar och nästa vecka är det höstlov. Höstlov innebär: En ledig mamma + en ledig bror. Mor min är dessutom ledig veckan efter höstlovet också, vilket känns lovely. Lite sällskap och vi kan säkert hitta på en hel del mysiga saker! Jag tycker ju dessutom om att umgås, att inte vara själv. Skulle någon kalla mig ensamvarg så skulle personen i fråga inte känna mig särskilt väl, visst? 
 
Nej nu ska jag mysa lite med min lilla Groda. Sen ska vi nog ut på en promenad! Ikväll vankas hamburgare och klyftpotatis. Mums! 
 
P♥L Kasper och Josefine

En sån dag ..

Idag kör vi mysdag. Onepiece på. Nappen redo och tvn på. Jag gillar det! Vi tar nog en sockerbulle o lite bröstmjölk till lunch ;) Ibland måste man ju bara få slappa, visst? :) 
 
Ni skulle ju få recept på en god soppa.. Det kommer, jag är bara lite seg just nu ;) Skyller på amningshjärna haha! 
 
P♥L Kasper och Josefine

Pii.

Usch. Idag har jag haft ont i huvudet och Kasper har varit gnällig. Det har varit lite jobbigt och jag hoppas på en bra natt med mycket sömn. Det är inte roligt när man har den där huvudvärken som liksom bara finns där.. 
 
Till något mer positivt. Kasper hade gått upp 205gram på sex dagar!  BVC-sköterskan var här idag nämligen. Och ikväll badade vi honom :) Han tycker nog att det är ganska mysigt tror jag . Han somnade gott efteråt och sover fortfarande! 
 
P♥L Kasper och Josefine 

Otacksam .

Måste bara få ur mig lite aggression. Jag Hatar otacksamma människor. Idag har jag dammsugat, plockat undan i köket, lagat mat och diskat efter maten. Så då kommer en fråga (ämnad till min BROR) HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT SÄTTA IN DIN KAFFEKOPP I DISKMASKINEN EFTER DIG!? 

En perfekt söndag.

Igår hade jag den perfekta söndagen ! Den innehöll:
 
-Sovmorgon
-Långfrukost med mamma och pappa, innehållande färska frallor
-En dryg halvtimmes powerwalk, med vagn (Innehållande Kasper ;)  )
-Äppelpannkaka till lunch
-Lite allmänt städande 
-En tupplur. Med vänner i bakgrunden o Kasper värmande, på magen :)
-Grillat till middag
-Solsidan, Partaj och glass
 
Jag älskar hösten, jag älskar min familj, jag älskar hur mitt liv har blivit . Och just nu känns det som att jag lever mitt liv på rosa moln! ♥
 
P♥L Kasper och Josefine

Bada!

Igår var det så dags. Premiärbadet för älsklingen ! Han var så söt, fick en chock när han kände vattnet men när han väl var nere i vattnet så verkade han tycka att det var riktigt mysigt :) Tror han kommer få bada en gång i veckan i alla fall. Så det blir en liten simmare av honom ;) 
 
Om en timme ska jag gå ner till farmor o farfar o äta lunch! Plutten verkar gilla vagnen så det kommer vara uppskattat! Han tog nappen igår också förresten, så nu slipper mitt lillfinger lida ;) Inatt låg Kasper på min mage hela natten, men jag klagar inte (så länge han inte kräker ;)   ) Bjuder på två bilder också!
 
P♥L Kasper o Josefine 
 
 
Usch, stark blixt.

Rädd.

Jag blir lite rädd över att tiden går alldeles för fort. Imorgon har vi varit hemma en vecka från BB och det känns sjukt. På ett sätt känns det som vi har varit hemma för alltid, jag o Kasper. Men å andra sidan känns det som att det var igår han föddes ! 
 
 
Han är nog den mest harmoniska lilla bebis jag har stött på . Han är väl lik sin Mor o Mormor (xD). Och dessutom är han min. Denna kombo ---> Ovillkorlig kärlek. Jag älskar faktiskt honom även när han skriker ;) Haha. 
 
Nu ska vi äta gästlåda. Det ska bli mums. Ska förresten ge er receptet på en jättegod soppa som vi åt i veckan! MUMS.
 
P♥L Kasper och Josefine 
 
P.S Han hade gått upp 145gram sen vi skrevs ut från BB, så nu väger han 2375g. Han fick ett MVG. Mamma däremot går ner i vikt o de gillar vi!

BVC.

I eftermiddag sk vi till Bvc, jag är lite nervös. Jag vill ju få bekräftat att amningen funkar o att han går upp i vikt som han ska ! Prövningen är kanske egentligen att gå dit o hem ;) Det tar ju ändå typ 20minuter o mycket kan hända i en enveckorgammal bebis liv på 20 minuter. Ett exempel är i förrgår, bytte blöja tre gånger inom loppet av 15 minuter ;) Haha.
 
Ska fråga om jag kan få börja med napp på honom. Han låg hela natten o sög på mitt lillfinger och om det ska fortsätta så kommer mitt lillfinger att smälta bort ;) Jag uppdaterar er senare om hur det hela gick. Men han trivs i vagnen i alla fall för den invigde vi igår, jag o hans mormor ;)
 
P♥L Kasper o Josefine

En hel vecka.

Nu har jag haft dig, min älskade son, i snart en vecka. Och jag är grymt lycklig och stolt över att få vara din mamma. Och jag tror inte jag är ensam om att älska dig. Din mormor, morfar o morbror avgudar dig också!
 
Jag är så nöjd med hur allt har gått ! :) Förlossningen gick så sjukt smidigt. Jag mådde underbart bra direkt efter, amningen funkar och jag har fått världens finaste, och lugnaste son! Jag har världens bästa familj och jag är så underbart nöjd med livet just nu! 
 
Och idag blir det nog en premiärtur i vagnen! Imorgon BVC. 
 
P♥L Josefine o Kasper
 

Välkommen min älskling !

Som de flesta vet så är han här. Min Älskade Son! Jag är Mamma! Och det känns helt sjukt :) Men mest av allt känns det underbart.. ! Han är, utan tvekan det bästa som har hänt mig någonsin. Jag har hört många säga att man inte kan förstå hur mycket man kan älska någon innan man får barn. Och det är helt sant! Från första stunden var han älskad. Sen har kärleken till honom växt för varje dag . 
 
Du har bara varit hos mig i drygt fyra dygn. Men jag är säker på att du är det bästa som har hänt mig och jag kommer alltid att älska dig! ♥
 

Jag tror det är många som är Nyfikna på vad min lilla krabat ska heta. Och det har jag bestämt nu, efter lite velande ;) Det blir en liten Kasper Stefan Philip Broberg ! 
 
Älskade, underbara du ♥
 

P♥L Josefine 

Next Friday!

Ja, på fredag ska mor o far iväg och jag vill hitta på något mysigt. Är det någon som är på? Filmkväll, spelkväll, snackaskitsnackkväll eller vad som helst! Vi kan vara här och jag vill att ni anmäler er frivilligt här. Först till kvarn ;) Så lägg en kommentar om ni vill umgås med denne Josefine, som bara kommer finnas ett par tre veckor till för sen blir hon MAMMA JOSEFINE. 
 
Rummet är klart kan man säga. Bara lite ström som ska dras ;) Mattor köpte jag o mamma idag, samt blommor och krukor. Spjälsängen var vi också och hämtade idag (Tack!!), så nu ska den bäddas o sen är det bara min säng som ska bäddas där nere också ;) Också ska tvn flyttas ner. Åh, mitt eget lilla krypin för mig och bebis. Längtar IHJÄL mig . Jag ska fixa med sängen också, sen lovar jag att ni ska få bild ! Det är så fint o mysigt där så jag kommer nog bara lämna källaren för toabesök sen ;) 
 
Ja, men då är alltså er uppgift att Paxa mig inför nästa fredag. Må bäste man/kvinna komma först. 
 
P♥L Josefine 

Lagom sleten.

Ikväll är det ju kalas för min broder. Och rummet i källaren är i princip klart. Det som ska in i rummet är saker som vi inte har än. Spjälsängen ska jag nog hämta imorgon , och matta vettifasen när det ska fixas. Men de kommer. Det är väldigt fint där! :) Jag får nog ta en bild o lägga upp. Eller? :) 
 
Jag ligger o tar igen mig lite, blir så trött av allt nu. Har dammsugit mellanplanet o det känns som att jag har dammsugit det minst tre gånger. Ont lite överallt, foglossning o svullna ben. Men nu är ju min bebis stor som en MANGOLD, så nu kan h*n snart titta ut. Jag blev chockad när jag kollade appen och det stod stor som en mangold. Det är en jävla grönsak som ser ut som en rabarber. Fixar en bild till er. Jag hoppas att jag inte krystar ut en bebis som ser ut som en jävla grönsak. Man får ju konstiga bilder ihuvuder, jäkla app. 
 
Dagens i-landsproblem är vad jag ska ha på mig i eftermiddag. Får köra på favoriten ; Långt Gina-tricor linne o stödstrumpor. Schmexigt.
 
P♥L Josefine 
 
 
 

36 minuter.

Omvi alltså väntar i 36minuter till så går jag in i vecka 38 innan jag somnar. Det skulle ju sitta fint eller hur !? ;) Då skulle jag också få se vilken frukt min bebis är nu. I veka 37 har den nämligen varit en crenshaw-melon (!?). Vad gissar vi på nu? Ananas och honungsmelon har den redan varit, så kanske en vattenmelon nu kanske? Känns nästan så nämligen ;) 
 
Imorgon är det kalas. Det ska bli kul :) Oh på söndag börjar Solsidan !! Förhoppningsvis blir vi lite mer klara med mitt rum i källaren då också. 
 
Nu ska jag hålla mig vaken i en dryg halvtimme till, läsa vilken frukt o sen nana.
 
P♥L Josefine

No 1

Nu har jag fått min dator. Vit och fin är den! Och den har väldigt fina tangenter, haha. Men jag blir lite förvirrad över hur jag ska göra med att ha laddaren i eller inte... Men men, det löser sig väl! Jag har jag någon slags återställningskopia på cd-skivor och jag ska installera ett virusskydd. Vad mer behöver jag tänkapå? Kan inte så mycket om detta som ni märker... 
 
Imorgon ska jag som sagt baka. Och det känns najs för det gillar jag, också kan man provsmaka om man känner för det ;) Kolasnitt är ju för jäkla gtt, fast sockerbullarna är de allra godaste! MUMS. MEN det är så tråkigt att diska, haha. Så om någon vill vara social imorrn, och samtidigt göra lite nytta, kom hit o diska då! Synd Ida att inte du bor närmre, du är den bäste diskaren jag känner ;) Och det är något du får lära ditt gudbarn också. Att diska som en Gud (/Gudinna!). 
 
Har lite kvalitetstid att ta igen med min dator nu, haha.. Men nu när jag vant mig av med den kan jag inte komma ihåg vad jag höll på med i alla dessa timmar. Läste bloggar, kollade facebook.. O sen då ? Äh, jag kommer nog på det :)
 
P♥L Josefine 
 
 
 

En halvkul dag.

Idag ska jag nämligen städa båda toaletterna vilken är Otroligt tråkigt! Sen ska jag upp på skolan och jobba några timmar=CASH! Me like. Imorgon blir det lite roligare, då ska jag baka inför Filles kalas. Vad som står på menyn är:
 
*Jordnötstårta
*Sockerbullar
*Äppelkaka (en sån som man skär i bitar..)'
*Negerbullar (ja jag kallar dem fortfarande det!)
*Kolsnitt
 
MUMS ! 
 
P♥L Josefine 

Vecka 37 (36+4) .

Alltså, spegeln var tydligen skitig. Men, till något annat. Det känns som att magen är mycket mindre än vad den ser ut att vara. Om man tänker till magen så känner jag mig inte alls höggravid. Förstår ni vad jag menar? Jag kan liksom inte förstå att det ligger en fullt utvecklad bebus där inne. Och ändå längtar jag mig sjuk efter h*n ! ♥

Helt lugnt !

Nu kan jag vara lugn. Bebisen är Definitivt fixerad ! Alltså, h*n kan komma när som helst. OCh ska jag säga vad jag tycker? Jag tycker att lilla Bebisen kan stanna i en och en halv vecka, och sen kan den lille sötnosen titta ut. Filler fyller nämligen år om en vecka, så då passar det ju inte. Men Runt den 16-17e kanske? Kom nyss på att farfar fyller år den 14(Och Frida!) Och min lilla bebis ska ha en helt Egen födelsedag tycker jag ! Så, jag satsar på den 16e typ. Låter det bra? :) (Får inget svar från magen...) 
 
Idag har jag varit huslig. Dammsugat, bakat bröd och äppelkaka samt gjort soppa. Mums! Jag eldade också i kaminen men kom på att det blev alldeles för varmt, så jag Dödade elden långsamt !! Tyckte den förtjänade det. 
Jag saknar mina vänner i skolan ! Kom hit o hälsa på ! 
 
P L Josefine 

Spänningen är olidlig.

Imorgon klockan tio ska jag till barmorskan. Kommer då få reda på om bebisen ligger med huvudet upp eller ner, Givetvis vill vi att hhuvudet är neråt. Annars måste jag in på ultraljud och så måste de försöka vända bebisen.. Hm, håll tummarna helt enkelt. 
 
P♥L Josefine 

Stödstrumpor är sexigt.

Ojoj, mina ben svullnar mer för varje dag som går! Det är sjukt, när jag reser mig upp känns det som små bollar under fötterna som gör att jag inte kan gå ordentligt. Lösning!? Jo, idag köpte jag faktiskt stödstrumpor på Apoteket. Har haft de på i typ en halvtimme och det känns faktiskt väldigt bra. Men det är inte något jag kommer flasha för folk om man säger så... Jag känner mig som en tant när jag har dempå mig. 
 
Jag blir lite orolig ibland. Över massa olika saker såklart, men en specifik sak dyker upp titt som tätt. Vilka kommer vara mina riktiga vänner när bebis kommer? Vilka kommer vilja träffa Mig och inte bara det lilla underverket? Jag är rädd att människor kommer komma hit en gång eller inte ens det, men ändå säga sig vara en bra vän. För jag bryr mig inte om presenter o sånt, jag kommer nog vilja ha sällskap. Något annorlunda i vardagen liksom. Vilka kommer finnas där? Jag hoppas det kommer finnas människor som bryr sig på riktigt och som inte bara kommer försvinna. För det känns viktigt för mig. 
 
P♥L Josefine 

RSS 2.0