Glad gubbe !

Vilken fin helg det har varit. Har firat min 21a födelsedag med mamma, pappa och Fille. Och Daniel på ett hörn och jag tror nog inte att det hade kunnat bli mycket bättre alltså!
Min fina familj kom upp till Stockholm i fredags eftermiddag och vi umgicks och god mat. Igår sjöng de för mig på morgonen och jag fick paket! Träningskläder, smink, datumljus och lite annat smått och gott ! Sen åt vi en wonderschön frukostbuffé på hotellet. Och sen åkte vi vidare till Skansen för julmarknad ! Det var mysigt, men både kallt och blåsigt. Vi åkte tillbaka till hotellet och sen kom Danne och vi åt ett fruktansvärt gott julbord! Det kan ha varit det bästa som jag någonsin ätit, om jag ska vara ärlig.
Idag kte de hem alla tre. Det var inte alls roligt och jag tror det är det värsta jag vet. Men vi ses ju snart igen för till jul kommer jag ju hem! För de som vill veta så kommer jag hem den 19e och åker upp igen den 28e, så boka gärna in mig i erat schema ;)
Nu ska jag och Daniel mysa film.
Fick förresten ett jättefint halsband av min älskade pojkvän, ett hjärta med stenar i. Och ett badlakan av hans föräldrar! Lovely. Imorgon är et måndag. USCH.

L.

Gud vad jag längtar till helgen. Jag saknar alla så mycket ibland. Mamma, pappa, Fille, Mormor, Morfar, Farmor och Farfar. Iblnd önskar jag att det inte vore så långt hem.

Jag är så in i helvete förbannad !

På mig själv. Jag blir så trött. Det händer varje gång och det spelar ingen roll vad jag gör så händer det. Jag SOMNAR FRAMFÖR TVn.. Det börjar med att jag och Daniel sätter på en sjukt bra/rolig/spännande/mysig film.. Jag är pigg och på g, jag VILL se filmen. Också typ 45minuter in i filmen så händer det, och Danne märker det varje gång. Han blir arg, jag blir förbannad på mig själv och sen på honom. Usch vad jag är elak. Förlåt älskling, jag vill ju inte somna.

Annars är det bra med mig, om två helger kommer mamma, pappa o Fille upp och jag fyller år. Helgen som gick var underbar. Jag spederade ju varenda liten minut med min finfina pojkvän. Mycket bättre kan det inte bli!

Nu ligger jag i sängen och är trött. Sjukt. Men jag jobbade 10, TIO timmar idag! Bland annat med att torka upp en spya i ett trapphus, myyysigt. Imorgon är det morgonmöte, sen ska jag ta lite blodprover och sen jobba. På kvällen åker jag förmodligen till Älta, Ida kommer nämligen inte hem förrän sent på natten och då gör jag ingen nytta i Huddinge. Haha.

Nu ska jag titta på Ensam mamma söker. Puss o kram .

P.S Jag är numera brunett !!



Ljusterapi.

Helgen har varit underbar, med Elina, Erika och Amanda. Vi har mest bara myst hela tiden och haft allmänt roligt.

Just nu känns det mesta lite grått. Jag blir ibland lite rädd för mina egna känslor. Det är inte roligt och jag blir bara osäker på allt, så jag vill gärna ha allt rakt, jag vill veta att du älskar mig och att du bryr dig. Och det vet jag att du gör , du bryr dig, men ibland behövs det ännu mer.

Nu ska jag laga mat .

RSS 2.0