Do you wanna know?

Är det någon som vill veta hur det gick vid invägningen? ;) Tävlingen mellan mig och mamma... ?

Home sweet home .

Ja, imorgon åker jag till Skåne ! Det ska bli så skönt att komma hem lite :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, mest ta det lugnt och umgås ! Det finns dock en liten hake. Jag måste gå upp halv fem imorgon, haha. Men det är sånt man får ta Och jag kan ju sova på tåget :) Jag köpte lite kostfärd ( ;) ). den nya keso. Med typ tillhörande torkad frukt och nötter. Gott? Det får vi ju se !
Nej nu ska jag snart steka lite korv, Älta eller inte inatt, det är frågan !!
PUSS <3

Tycker om.

Jag tycker om det mesta just nu faktiskt. Hlegen var, typ, perfekt. Sov Ii Älta två nätter och i lördags festade jag och Ida ! På Spy Bar faktiskt, det ni . Lördagens natt var dock sjukt kall! Det var nära att vi fick gå en halvtimmes promenad hem till Ida i -22grader ! Isch.
Nu ska jag titta ett avsnitt på Glee/Eva&Adam/Skärgårdsdoktorn. Sen blir det lunch och efter det ska jag iväg och simma ! Göttans. Föhoppningsvis kan jag sova i Älta imorgon, eller/och på onsdag. På torsdag åker jag hem ! Nice, sjukt nice. Dock lite nervös inför invägningen, känns som att det finns en liten risk att det mesta har gått åt helvete. Usch. Haha

Hemma hos.

Det är drygt med en sjuk liten Hugo, speciellt för honom. Han har varit hemma hela veckan---> Jag med. Det vill säga ingen träning, förutom igår. Då var hans farmor och passade honom och jag passade på att åka och simma. Hann dock bara 1200, men 1200 är mer än 500 ;) Nu sitter jag hemma hos en fjomp i Älta. Det är mysigt ! Och han är söt :) Vi ska förmodligen snart kolla på en film.

Helgen får vi se hur den blir. Men fest blir det i alla fall, och det med bästaste och finaste Ida ! <3 ysigt värre. Vi ska festa och dansa som om vi aldrig har gjort något annat. Lovely eller vad!?

Förresten så blev jag och Hugo uttråkade idag så vi bakdade, muffins . Med apelsin och morötter, i Johannas Kitchen Aid (=jag invigde den, sjukt eftersom hon fick den i julklapp, haha) De blev goda fast dock väldigt oGI, om ni förstår vad jag menar (fast morötter är bra!) Är förresten trött på det kalla vädret, tycker (precis som Ida) att snön kan försvinna direkt efter, det skånska, sportlovet! Haha. Alltså efter nästa vecka. Det hade varit lovely.

Nu ska jag gå och pussas. Hej och då!

Snö, snö, snö

Okej, nu har vi inte sett gräset på tre månader lite drygt. Och det kommer ju bara mer och mer snö. Det blir bara kallare och kallare. Nu har det blivit så kallt att avloppsvattnet har trängt upp i min dusch, för det har ingen annan stans att ta vägen. Man kan ju bli trött för mindre. Dessutom är det en jäkla röra nere hos mig, kom hem sent i söndags och igår, och har haft Hugo både igår och idag eftersom han är sjuk, igen. Men ikväll ska jag städa. Om det nu skulle vara likadant med mitt avlopp fortfarande så får jag flytta. Antingen in till huset eller gäststugan, vi får se ! Men det är tröttsamt, och äckligt.
Jag har ett extrajobb på gång ;) Säger inte mycket mer, haha . Men det kan ju bli spännande. Förresten så blir det åt helvete med träningen denna veckan, eftersom jag är hemma med Hugo. Imorgon ska jag luncha med Ida och Josefina och på torsdag får vi se! Tråkigt att träna utan Elin, bli frisk !!! Jaja, längtar till helgen, som vanligt och nästa helg åker jag hem ! Det ska bli skönt.
Låt Våren komma nu, sakta men säkert !

Mc Creamy

Du vet vem du är :D Idag är det alla<3dag, och den ska spenderas i Älta, I wont tell you more ;) Lite indisk(?) mat och romantisk film ! Det blev ingen träningen idag eftersom Hugo blev sjuk. Jag har istället färgat håret .
Vi ses ikväll Mc Creamy <3

Sanningen

Jag vill inte att helgen ska ta slut.  

Snow.

En ny snöstorm som förlamar hela Stockholm. Det är så in i helvete underbart. Jag blir glad, lycklig och alla andra ord för lycka. För jag vill aldrig ha vår och sommar, jag vill fastna i vintern, för evigt. NOT ! Ge mig vår och värme så att man kan hänga ute lite, bada o softa. Gissar att våren snart är i Skåne. Skåne <3

Oops.

Ja, det här med rubriker. Jag känner att det inte riktigt är min starka sida, har ni några förslag på vad jag ska ha för några ? Fantasi? Nää.

Jag gillar det mesta just nu . Eller ja, som vanligt går det i vågor. Men det finns personer som gör allt lättare och roligare. Som gör att jag längtar till helgen. Det känns fint.

Finns det något som är bättre än att lägga sig i en säng med nya lakan? Ja.

För det är bättre att ligga i en nybäddad säng med nyrakade ben, något bättre? Ja.

Att ligga med nyrakade ben i en säng med en person man tycker mycket om, ett stort plus om man dessutom vet att man har sovmorgon dagen efter.

Just nu saknar jag personen och sovmorgonen. Men jag klagar inte. Jag tror det kommer inom en snar framtid ! Wonderschön. Hoppas ni kan tolka min otydliga text.

Jag är lite besviken faktiskt. Dels på att jag får kasst med kommentarer ;) Och dessutom så är det Ingen kompis (förutom Ida :D ) Som har varit här och hälsat på. Jag vill att ni ska komma hit, se hur jag ha det och umgås. Det är mysigt att få besök och jag saknar er ! Nu vill jag ha sms/telefon/facebook/kommentar-storm. Jag vill att ni vill komma hit. För jag saknar er.

Pussar till er alla. Och extra stora pussar till er som kommenterar eller hör av mig, för att ni vill träffa mig. Love !

Söt .

Yes you are .

Vädergudarna lider av schizofreni !

Ja, ena sekunden snöar och nästa blir det ungefär 5 grader varmt och gassande sol med fåglar som sjunger. Jag gillar det andra bäst, inte helt oväntat. Önskar jag kunde sätta på ute på mitt trädäck (hah) och sola lite. Men jag vet inte om stolen som står utanför, håller !? Den ser sjukt instabil ut. Man blir i alla fall på bättre humör av sånt väder, och det gillar vi.

I helgen ska jag följa med Ida och Karina och titta på Anton när han simmar i Södertälje. Imorgon ska vi ha lite mys hos Ida med melodifestivalen och så. Idag hade jag tänkt träna spinning men det var typ fullbokat, men jag står som reserv, så får bli styrketräning annars. På tal om träning så har jag varit ganska duktig denna veckan ! Promenad med Elin i måndags, styrketräning tisdag, powerwalk onsdag och torsdag (igår med vagn, PUH!). Imorgon ska jag se om jag hinner med att simma innan jag sticker till Ida.

Det är endast 19 dagar kvar tills jag åker hem ! Ska bli oerhört skönt. Vet inte om det har framgått att jag vill hem!? Jag vill också att det ska bli vår, varmt och skönt och sol. Jag vill få lite färg i ansiktet. Man ser mycket friskare ut då. Just nu ser jag lite ut som ett vandrande lik. Solarie? Nej, har inte råd.

Igår lagade jag mat, pasta med tonfisksås (fullkornspasta, givetvis). Det var bland det godaste jag har ätit på länge, helt underbart faktiskt. Och jag tror att Hugo tryckte i sig ett halvt kilo Spaghetti. Jag har dessutom lärt honom några nya saker. Bland annat att säga Tja, Morsan och att hålla för munnen när han hostar. Jag är stolt och hoppas att han föräldrar märker hur duktig jag är på att lära honom saker !? :)

Nu ska jag kolla färdigt på en film, sen ska jag plocka undan lite här. Är så in i helvtes trött på mitt internet som lägger av var fjärde sekund. Förresten ! Ring gärna mig och småprata lite, eller smsa. Jag vill vara social.

PUSS

RSS 2.0