Jag erkänner !

Jag är nog bland de sämsta människorna på att blogga just nu. Men men. Man har sina perioder. Min är Inte nu ! Men jag ska trots allt uppdatera er med vad som har hänt, så att ni blir nöjda och glada :)

Som ni vet så har jag varit hemma i över en vecka, vilket var helt underbart ! Värmen kom och alla var glada. På helgen tog jag det mest lugnt, tränade med delfin och så. På måndagen jobbade jag på väster, har faktiskt saknat det en del ! I tisdags var jag och mamma i Ullared. Inte lite underbart det heller ! Jag hittade väldigt mycket faktiskt, dessutom fick jag träffa på både Morgan och Ola-Conny, i liked it :)

I Onsdags körde jag cabbe in till stan för att handla lite på Willys och gå en runda i stan och lite senare träffades jag, frida och Cecilia på bowlingen på Näsby. Det är lite oklart vem som vann, vem tog pappret? :) Efteråt åkte vi inte till stan och efter lite om och men åt vi på Rosegarden (det gjorde jag i Ullared också ! Billigare, men lika gott). Det var jätteroligt. Synd bara att Gabbi och Josefin inte kunde .

På skärtorsdagen hjälpte jag mamma med att förebereda maten, inför den årliga Påskamiddan med farmor o farfar, mormor och morfar. Gott som vanligt och kul att träffa alla. Vi fick dessutom besök av en liten påskkärring (tänkte först ge henne ett kokt ägg, men fegade ur!) Äggen som jag och Fille färgade måste ha varit det finaste jag någonsin beskådat !


I fredags var vi i trädgården hela dagen, det var varmt och jag brände mig faktiskt ! I lördags var vi i Åhus och grillade och åt glass. Åkte Cabbe och när vi väl kom fram till Åhus höll jag och mamma på att frysa ihjäl ! Det kändes som att det skiljde typ 10grader i temp mellan Åhus och Knislinge. ISCH !

I söndags åkte jag ju tillbaka till Sthlm, sorligt men sant. Jag åkte hem till Ida och vi var ute och gick, åt varma mackor och sen sov jag där. Igår var en slappedag med familjen Svedberg/Kinnander. På kvällen grillade jag och Johanna, gottigottgott.

Idag har jag varit på "Juniorpoolen", ett nytt städjobb som jag har. Så dit ska jag imorrn ! Eller ja, jag ska till en lägenhet mitt i stan och städa. Spännande !

Hoppas allt är bra med alla. Glad påsk i efterskott. Nu kommer sommaren !! Haha. Puss

Ogilla .

Jag ogillar det mesta just nu. Vill inte åka tillbaka till Stokholm. Aldrig mer.

Total Blackout .

Jag tror jag dör. Fyfan vilket roligt tv-program. Folk som är rädda, är roliga !

Baka, baka liten kaka .

Jag håller på och baka bröd. Nu ska jag dammsuga, sen ska jag äta brödet och därefter gå ut och gå en runda! I helgen har jag träffat tre av de personerna som jag tycker mest om ! Ida, Danne och pappa. Det har varit en bra helg, och nästa blir också väldigt bra. För då är jag i Skåne. Där våren förhoppningsvis har kommit ännu längre!

Imorgon ska jag på anställningsintervju, hm. Får se hur det artar sig ! På fredag är det sista dagen för ansökan till högskolan så jag ska kolla igenom allt igen, så att det blir rätt. Jag vill inte riktigt tänka på vad som kommer hända efter sommaren. Usch.

Ledsen, men jag dog nyss. Kom en gubbe och knackade på. Herregud!

Nej, vi ses. Ska faktiskt städa färdigt nu.. Har förresten blivit helt jävla beroende av Grey's anatomy ! Lovely.

Puss på dig sötnos :D

Påsk..ägg.

Igår blev jag glad. Jag bestämde mig snabbt för att jag ville åka hem till påsk . Kan ju inte missa alla traditioner hemma som vi har under påsken. Ja, vi lägger fortfarande ut ägget till haren och springer altid runt och letar! Barnsligt men fan vad kul. Dessutom brukar vi ha påskmiddag med farmor och farfar och mormor och morfar. Vad jag kan komma ihåg så brukar vi också åka till Åhus och grilla korv! Mys, och det är sånna saker jag saknar när jag är här uppe.

Jag trodde att jag kanske skulle kunna vara hemma i fyra dagar, men jag fick hela veckan ledigt. Så jag åker hem natten till fredagen, den 15e, och åker hem söndagen efter, den 24e! Underbart faktiskt. Fast det är klart, jag kommer ju sakna Danne ;) . Mamma pratade dessutom att vi kanske skulle åka till Ullared ! Det vill jag så in i h*lvete gärna. Har inga kläder känns det som, dessutom är själva utflykten rolig i sig.

Idag ska jag åka och träna och sen blir det till att sova i Älta inatt. I helgen, vad händer då? Förslag någon? Nu ska jag kolla lite på Grey's anatomy (är på första säsongen, andra asvnittet). Nu håller vi alla tummarna för att det riktigt vårvädret kommer, okej ?

Påskpuss på er, även om det är ett tag kvar till just påsken.

(Jag vill snart bli blond... )




Söndagsseg .

Usch jag gillar inte söndagar, speciellt inte om man inte har något att göra. Att bara vara hemma är drygt. Även om jag är med Danne, så är söndagar jävligt dryga, oftast!

Vädret gör inte det bättre. Har väl inte sett solen på en vecka nu, vilket påverkar humöret rätt så rejält. Men det ä väl sånt man får ta. Hoppas att våren snart kommer i alla fall. På riktigt !

Undskyld.

Sorry att jag är så seg på att blogga, men jag känner mig väldigt oinspirerad... Och det blir inte bättre av att ingen kommenterar (JA, det var en fet jävla pik. Hah)

Hoppas allt är nice med er. Pössar

RSS 2.0