.

Trött. Trött på allt. På att vara här, på att inte vara hemma. På att sakna och på att längta. Jag vet faktiskt inte om jag pallar detta. Men vad ska jag göra? Ge upp? Jag önskar att jag bara kunde ge upp, åka hem och glömma detta. Jag vill vara med min familj, slippa tänka på hur jag spenderar mina pengar Hela tiden . Jag är framför allt trött på att vara ledsen, på att gråta och på att alltid vara ensam.

Sova

Känner att jag mest har sovit denna helgen, har i och för sig uppskattats... Men jag hade ju velat festa. Hoppas det blir nästa helg Ida? För jag är verkligen taggad... Mamma har också hjälpt mig till att bli taggad att göra något annat i veckan, så får se när jag får mod till mig att göra det. Läskigt, men kommer kännas skönt efteråt.

Det går verkligen upp och ner när jag är här. Ena sekunden trivs jag bra och nästa vill jag bara sätta mig på nästa tåg hem, jag tycker det har varit lite väl mycket neråt på senaste tiden. Jag är extremt trött på de. Men som ni kanske vet så har jag inte flyttat hemifrån för gott. Vet dock inte mina planer för livet, och det hatar jag ganska grovt. Det hade varit skönt att veta vad jag vill. Verkligen ha ett mål att sträva efter. Lärare?

Tired of this shit .

Idag tänkte jag träna core. Men nej. Har fortfarande ont i magen och det är jag så in i helvetes trött på . Pratade med mormor nyss. De ska åka till Egypten på tisdag, avundsjuk? Nä, klart jag inte är. Hrmf. Igår fick Hugo ett 40minuters utbrott, lovely. Men Johanna var hemma, så hon fick ta åt sig lite, haha. Vi skrattade mest åt honom, för han var så förbannad.
På tal om förbannad så blev jag det idag. Var hemma och skulle åka till dagis. Klädde på Hugo så att han såg ut som en stor stoppad falukorv, eftersom det var -11grader ute. Kommer till dagis, klart som fan att de ska vara inne då ! Usch, aggression på det. Förresten, tips på vad man kan hitta på i helgen då min själsfrände åker till Skåne? Snyft. (Jag ogillar Google Chrome, de vill inte ha något mellanrum i mina inlägg)
Lite Te på de. Puss

Sol

Fick exakt, just, precis nu extrem hemlängtan. Känns som en evighet till vecka 8. Förresten så känner jag mig inte helt frisk, mår illa och har ont i magen. Solen skiner ute och jag orkar inte ens lyfta häcken från soffan. Kill me .

Solsidan . Ove Sundberg . Midsommar.

Nu har jag tittat på hela Säsong 1 av Solsidan. Blir inte alls sugen på sommar, bad, sol och midsommar. Åh. Den perfekta midsommaren: Hemma lite, fira med mamma, pappa, Fille och deras gäster.. Sen bege sig till underbara Feleberga. Med alla underbara människor, lite sång (Hampus!?), god mat och SOL! Jaja... Vill helt enkelt ha sol, och vara hemma. Hemlängtan ? Nädå, inte alls 24/7.

Helgen har spenderats med Ida*2, och vinterkräksjukan. Helt underbart faktiskt, -3kilo på det kanske ? Nej, fy för, inget att leka med. Var på Formexmässan med Ida Bertsdotter i fredags, mådde halvkasst, men okej. Åkte hem till Ida i Huddinge, och där var jag fast. Schysst, nej ? Men vad fasen (A)

Idag har Hugo varit hemma från dagis, men Johan har varit hemma med honom. Jag har städat huset och sen har jag bara slappat, nu väntar jag på att Johanna ska höra av sig, är HUNGRIG ! Vilket faktiskt är ett mirakel då jag inte åt något från fredag morgon till måndag middag ungefär.


Hoppas allt är bra med alla andra !! Jag vill gärna ha vår nu, men det känns ganska omöjligt... Haha. PUSS

Söndag .

Jag vet inte riktigt. Jag tänkte skriva ett långt trevligt inlägg, men just idag orkar jag inte riktigt. Ligger i min säng och kurerar mig efter helgen, måttliga, vinterkräksjuka (INTE OKEJ!) En uppdatering imorgon kan jag lova er !

13

Okej, detta får bli ett kort inlägg. Men som ni kanske vet så har jag ätit lite Gi-aktigt sen jag kom upp till Stockholm efter jul. Jag har knappt ätit bröd, ris pasta, potatis osv. Jag har dessutom varit duktig på att träna. .. Jag och mamma har också en liten tävling, går jag ner mer än henne så får jag 500 :- ;) Förra veckan mätte jag mig. Mage, rumpa, lår, bröst, armar, vader .. Idag mätte jag mig igen.

MINUS 13 CENTIMETER ! Det är helt sjukt. Så fruktansvärt nyttigt har jag ändå inte ätit, I LOVE !

Nu ska jag borsta tänder och imorgon kommer Ida :D

P.S Köp inte Ramlösa Rabarber

Miin Pisch !

Natten tillbringades med manligt sällskap i sängen, jag och Hugo delade en stor dubbelsäng. Mysigt. Jag bar över Hugo till sängen när jag skulle sova, min bästa idé i år skulle jag vilja säga. Han vaknade några gånger, sen fick han välling och vi somnade om. När jag vaknade var klockan åtta, och jag fick väcka Hugo. Oh, my god !! Jag vet inte vad jag ska säga, har detta hänt innan ?? Men det var underbart skönt, jag sov alltså närmare nio timmar inatt. Lööv.


När vi skulle åka till dagis satte han sig i mitt knä och sa: Min Pisch, ungefär tusen gånger. He made my day! Nu ska jag städa lite, göra köttbullar och kanske gå ut och gå en runda. Orkar inte åka till Friskis, det får bli simning imorrn.


Eftersom Elina länkade till Romeo och Julia från Idrottsgalan, på sin blogg, så blev jag återigen lite kär i Måns. Synd bara att jag skulle gå back med, ungefär, 15 000 kronor. Går ej .
Nej nu ska jag ta tag i mitt liv ! Hoppas allt är bra med er :) Puss och kram .

Fräscht.

Ja, igår klippte jag äntligen mig !! Helt underbart, jag såg ut som en irlänsk varghund i huvudet innan dess. Förövrigt ska jag upp kvart i fem imorgon. Så godnatt.

Nostalgitripp

Jag läste igenom nästan alla mina gamla inlägg! Oj, säger jag bara. Det känns som att jag var mycket bättre på att innan. Skrattade till och med ibland. Har jag blivit kass? Förlåt i så fall. Jag ska försöka få tillbaka gnistan igen, om ni skulle uppskatta det !
Jag har blivit lite nyttig nu, tävling med mamma, priset : 500 (välbehövda)kronor. Men jag känner att jag kanske ändå måste unna mig liiite saker på helgen för att jag ska överleva? Usch, svårt beslut det där. Nu ska jag sätta på sällskapsresan och imorgon ska jag Äntligen klippa mig. Helt underbart Har inte klippt mig på två och en halv månad och håret är minst sagt SLITET. (Sliten slampa!).
Godnatt, blåögda Josefine

Iam in love.

Jag älskar Hugo, har totalt kärat ner mig. Kärleken kanske är blind? Det känns dock som den är besvarad. Älskar dig Hugo !!

Någon?

Kan någon ställa en diagnos på mig? Symptom:

*Sprängande huvudvärk
*Illamående
*Ont i öronen
*Ont i magen

Stockhome

Ja, Iam back. Gårdagens reaktion på Hugo var lovely. När han såg mig skrek han PIIISCH !! Sen sprang han emot mig, så jag tog upp honom och då blev han helt blyg. Haha. Sen skulle jag springa rundor med honom, men Johanna fick Icke följa med. Haha
Idag har vi tagit det lugnt, vi var ute och gick lite, Hugo åkte på snowracern, lite träning för mig där. När vi kom hem åt vi "kaka" med lingon. Alltså blodkorv, som uppskattades . Och nu har vi nyss sovit middag, eller ja, Hugo har inte vaknat än. Mysigt ! Något som är mindre mysigt är min stuga, orkade inte packa upp något alls igår. Usch, haha . Idag frågade jag Johanna om jag kunde följa med mamma, pappa o Fille till Turkiet i Juli, svaret blev JAAAAAA!!!!! Underbart !
Puss på er alla.

Hm .

Jag mår dåligt. Det är klart att jag vill tillbaka till Stockholm, men jag vill inte vara borta från mamma, pappa och Philip. Vi kommer inte ses på en evighet känns det som, och dessutom har jag lovat mig själv att vara duktig när jag kommer upp. Träna och äta nyttigt. Det känns inte kul just nu. Jobbigt. Men Hugo, han får väl kompensera min familj.
Nu ska jag till Broby och träffa gamla simmare. Ikväll blir det filmkväll.
Puss på er .

Felicia My "Laman" Nilsson

Denna flicka är en utmärkt vän, flickvän, ovän och pojkvän. Hur man ville bruka denna är upp till var och en att bestämma. Men oavsett vad man väljer kan man aldrig få nog av denna skönhet. Alltid lika skinande ren, glänsande och välkammad.
Om man ska mata henne använder man sig bäst av choklad då detta är det enda hon tål. Hon är beroende av sin farmor och farfar, mormor och morfar, syster och vänner på ett ytterst välbalanserat sätt och skulle absolut få plats med en ny (pojk)vän, man i sitt liv!
Just nu har vi inte hittat något som helst negativt med denne fina människa, vilket gör att du är oerhört korkad om du inte hör av dig till henne !
(Skriv en smikrande kommentar så vidarebefodrar jag den till henne! )

RSS 2.0