Helg.

Ja, man får väl se vad som händer i helgen. Planerna går upp och ner, ich jag saknar redan min Ida<3 Hon åker ut i Europa idag, tågluffning för hela slanten ! Känns inte kul att behöva vara utan henne .
Mina planer för hösten. Jag vet inte om jag verkligen är redo att flytta hem än. Jag skulle gärna stanna, kanske ett år till, och jobba med något där jag kan tjäna pengar och leva livet lite i Stockholm . Det kan man inte riktigt göra med den lönen jag har. Jag känner ingen stress över att börja plugga, som vissa gör. Jag kan vänta med det två år till, men mamma kommer väl gå i taket. Vad säger du mamma? Jag skulle vilja stanna ett tag till.
Puss

Blågult.

Det har varit en bra dag. En underbar dag faktiskt. Kan någon gissa vem jag har varit med som gör denna dagen så bra ? :) Gissar ni rätt får ni en stor, blöt puss av mig! Nu ska jag gosa ner mig sängen, bredvid en pösmunk som snarkar. André, jag vet att du följer min blogg nitiskt. Inte lönt alls att dölja det faktiskt !

Jag vill ha fint väder, så jag kan blir brun. Och jag längtar till helgen, alltid likadant. Men det gör väl inget? Jag har blivit sämst på att skriva långa inlägg. Men kort och koncist ska det vara.. Svenskalärare, Maria Barth <3 Haha . Puss o hajj,

Fortfarande "Hemma"..

Denna var något bättre. Still miss you<3

"Hemma"

Bästa bilden jag kunde hitta, fet och fett hår. Miss you <3

Panik.

Jag känner paniken komma sakta men säkert. Jag vill inte flytta från Stockholm, jag vill inte vara utan dig. Hur fan ska jag göra? Ångest .

Fuck you.

Inte en jävel som kommenterar. Jag hatar er !

Torka.

Det är idétorka! Men men. Igår och idag har jag solat... Och man blir så törstig. Jag gjorde egen lemonad! Det var nog det godaste jag har druckit... Tyvärr blev det inte så mycket. Så jag ska köpa fler citroner och göra mer. Jag dog lite, så gott var det!
Ikväll har jag och Elin haft en fin liten picknick i Saltis. Det var mysigt, fram tills solen gick ner. Då blev det extremt kallt! Just nu ligger jag i sängen. Jag har blivit en fena på att lösa korsord förresten, helt beroende faktiskt. Man känner sig (oftast) smart... Jag ska uppdatera mer imorrn. Lovar! Men just nu vill jag nog sova .
Förrsten, är det någon som vill skänka lite pengar till mig? Jag mååste göra slingor, men har inte riktigt råd. Ni kan få mitt kontonummer, och ni kan skänka anonymt ;) PUSS

iiiiih.

Jag får gåshud och tårar i ögonen varje gång ! <3

Jag skiter i allt, men det skiter jag i .

Det känns som att vartannat inlägg jag skriver här är positivt och vartannat är totaldeppigt. Det är nu dags för ett deppigt. Vädret är åt helvete. Det regnar och snöar och är inte mer än 4grader ute ! Det känns som höst igen och man vill bara vara inne och dricka te. Dessutom har jag inte tränat på jättelänge. Eftersom träningskortet har gått ut så har jag två alternativ: simma eller gå ut och gå. Jag har inte alls varit upplagd för att simma på sistone. Och gå ut och gå i detta vädret? Nej tack !

Jag har dessutom helt tröttnat på mat. Om jag går i en affär som blir jag sugen på: INGET. Det är tröttsamt, speciellt om man är hungrig. Att inte vilja äta.

Jobbet förresten. Det andra jobbet som jag fick. Jag är arg. För jag jobbade två timmar förra onsdagen. Efter det har de inte hört av sig alls. Jag har mejlat, smsat och ringt. Dålig stil tycker jag ! Jag är trött på att vara hemma nu, jag bara kollar på tv hela dagarna. Dricker lite te och sitter vid datorn. Hade vädret varit bättre hade jag i alla fall kunnat vara ute.


Jag fick nyss höra, av en liten bestämd tvååring, att:

-Pisch inte laga ninnis, bara mamma laga ninnis.

Kan ni gissa vad det betyder? (Det är förmodligen helt ologiskt, precis som Josefine=Pisch!)

Nu ska jag dricka min tredje kopp te idag. Önskar lite efter att vara i skåne, men det är jag snart. Jag ska vara här två månader till. Jag klarar ju det. Och när jag väl är hemma igen så kommer jag saknar det. Speciellt Hugo och Johanna. Ida såklart. Och alla andra .

Love is hard, not sometimes. Allways .

1a maj!

Ja, nu är det Maj. som om jag vore en gammal tant så säger jag:Gud, vad tiden går fort ! Snart är det sommar. Helt underbart faktiskt. Jag har ingen aning om när man får reda på antagningen på högskolan, men hoppas att det är snart. Tänk om jag inte kommer in ! :I
Nu ska jag och Ida äta pizza (och Valborg spenderades i Uppsala, med en ständigt full kisseblåsa!?)
Puss

RSS 2.0