Ser du någon ärta då?

Då var denna helgen snart över.. Är lite sleten, men det är ju sånt man får ta :) Fredagen träffade jag Frida, Lördags simtävling och idag har jag minsann simmat själv på träningen. Igår blev jag glatt överraskad då jag såg ett mail från NetOnNet. Min mobil gick inte att laga så jag ska få en ny (A) Blir nog en Samsung :P S5230... Hoppas jag har mer tur denna gången än vad jag har haft med alla andra fula mobiler :( Så håll nu tummarna för mig :) Ska beställa den imorrn, så kommer den förhoppningsvis nästa vecka!

Imorgon ska jag börja på dagiset, så ska snart gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon, vilket jag INTE var i morse (A) Så nu vill jag att alla håller tummarna för mig, och att barnen inte är elaka imorrn. Haha. Nu ska vi äta Janssons frestelse och sen en paj, som Lemon Curd, fast med apelsin. Mums!

Hejsvejs :)

Frida :)

Haha ja, idag har jag varit i stan och fikat med Frida och blivit sjukt pepp till nästa fredag (A) Vill så mycket :) Och det ska bli riktigt nice! Vi (snarare jag!) ville äta på House of Bagel's, är det någon som är förvånad? Men där var proppfullt, så det fick bli Bunna. Vi var båda sjukt hungriga, men Frida fikade istället för att äta mat xD Jag åt i alla fall en varm kycklingbaguette, med en mycket torftig sallad xD

Nu sitter jag här och har världens huvuvärk, är inte riktigt pepp på morgondagens tävling, suck. Men men. Nästa vecka börjar praktiken och det ska bli mycket spännande :) Haha. Nu ska jag nog gå och vila lite (A) Trevlig fredag, hoppas ni har Fredagsmyyyys idag :)

Förresten, någon som har en invite till voddler eller bara allmänt vill bli av sitt voddleraccount för att det suger? säg till mig eller Fille i så fall :) Haha.

Pözz.

(memories!)

Håhåjaja.

Vilken dag. Jag vet en sak numera, tror inte att jag ska satsa på att bli gympalärare efter dagens incident. Det var det sjukaste på länge :O Men det är väl sånt man får ta antar jag (A) Andra slutsatser idag:
1. Man kan kalla Physalis för Phyllis.
2. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till med en hel helg utan Cecilia (PANIKÅNGESTATTACK!!)
3. Man kan vara trött utan att vilja sova.
4. Vårt tangenbord is wierd! (Konstaterat sedan länge)
5. Finnar kan vara snygga (tro det eller ej :O)


Nu ska jag vara vaken ett tag till. Haha. Men Puss på alla och ha en bra afton ! (För er som inte redan sover, känn dig inte utpekad Cecil!) xD

Varför är navelludd alltid svart?

Idag sov jag länge, eftersom jag somnade sent igår (A) Sen åt jag lite furkost och segade allmänt. Nu tränar jag Wii, vill bli lite Fit :) Det är jobbigt att börja med det, precis som med allt annat, men sen när man väl är igång vill man liksom inte riktigt sluta. Riktigt beroendeframkallande! Ska träna lite till, sen ska jag ut och gå en runda! Ska också upp till dagiset och lämna lite papper, så jag kan få börja min praktik snart. Hoppas på många små söta barn på dagiset :) Ena sekunden tänker jag att man säkert får en massa energi ifrån de små söta snälla barnen. Sen kommer jag på att det också kan vara tvärt emot, haha. Men får väl helt enkelt vänta och se! Ser i alla fall fram emot det.

Ska dessutom jobba hela dagen imorrn, pengar!!! Riktigt fint det, hoppas lite på vinterkräksjukan nu så jag får jobba lite på väster (A) Haha. Ikväll ska de räknas matte, har blivit ändrat till en senare tid, både bra och dåligt. Blir inte lika stressigt med maten, men åh andra sidan missar jag ju halv åtta (A) Men men haha.

Älskar vädret (vet inte om ni har hört mig säga det innan!!??) Men det ska bli skönt att snart komma ut en runda! Först lite kyckling med currysås och ris. Hejsvejs!

 

Jag är allergisk mot deo. Jag är riktigt allergisk mot deo.

Fredagen och lördagen och jag spenderat med Cecilia, riktigt nicigt :) Igår kom jag till Hörby när hon slutat jobba och vi åkte hem till henne. Vi satt vid datorn och sen gick vi ut i skogen. Det visade sig att förra gången vi rullade i backen, så tog vi ingen genväg direkt. Men det är okej :) Det var i alla fall kul att rulla igen och vi fick göra vinterskrik (istället för, som Ronja, vårskrik!). Vi åt enchiladas, riktigt gott! Sen bakade vi kladdkaka, kollade på Let's dance, Filippa Bark och Hipp Hipp. Dessutom så tycker Eva-Lena att jag är sjuk i huvet, säger bara menskopp! Oj, borde egentligen ha träingsvärk i magen idag, men jag är ju van eftersom jag bor varannan helg (minst!) hos Cecilia. Och däremellan pratar vi i telefon 24/7 när hon inte jobbar.

Idag vaknade jag tidigt, för första gången sen Maj 2009 ungefär. Men det gick fin fint! Vi åt frukost och sen körde vi till Ullared. Jag var lite seg och Cecilia med ;) Vi funderade på att stanna på Comicland, men hade inte riktigt tid (tänkte ta det på hemvägen istälelt, N O fucking T!) Vi kom fram och började gå lite oplanerat (O.B.S!! INTE LIKT OSS!! ). Jag hittade en hel del och det var riktigt najs. Bästa fyndet är väl antagligen mina fina byxor för 38.98kr! Haha. 70% rea ;) Men förhoppningsvis blir det snart för stora (A) Mamma har lovat att när jag har gått ner 10 kilo, ska vi göra till Svedala (outlet) och shoppa loss :) Hihi. Känns som att det går framåt med tanke på Mc'Donalds och Marabou vinter. Köpte för övrigt en polkagris på Ullared som jag senare slängde.. den hette U.S Cola, bläää! KÖP INTE! Jag fick skjuts till Hässleholm central av snälla Jan :) Och därifrån tog jag bussen. Nu är jag hemma och vill in i duschen och prova hårborttagningskrämen !! Dessutom har jag kissat för första gången sen 7 imorse xD Jag mår INTE bra! Nu ska vi nog snart äta något mumsigt, och sen kommer jag nog snart däcka! När jag loggade in på min internetbank. Ska tydligen  900 i lön :O Mer än väntat (eftersom jag hade förväntat mig 0:-). Oj nu såg det ut som en smiley :) Haha.

Imorgon vill jag åka skridsko, men ska förmodligen träna med A/Bgruppen och ha träning med mina egna barn. Får itne heller att prova vår nya blender! Köpte den idag på NetonNet, riktigt nice!  På måndag ska jag sova och jag hoppas på att praktiken kommer igång någon gång i mitten på veckan!



Morgan<3

Ullared, here we come! Hoppas på Boris, Morgan, Kjell och Rose-Marie! Natti :)

Trött.

Har varit och jobbat. Är extremt seg nu. Känns som jag håller på att bli sjuk. Men ska hålla tummarna. Vill rulla och vill till Ullared :) Jag älskar snön, det bara kommer mer och mer. Men samtidigt längtar jag både tillbaks till Egypten och till Turkiet! Det ska bli så skönt med hal tre veckors värme. Nice!

Dessutom, vad fan ska jag göra med min framtid. Förslag!? Är öppen för allt. Haha

Förresten så är jag trött på arbetsförmedlingen, de säger att de ska göra en massa saker som de inte gör i tid. Usch.

Jag vet.

Att det låter jävligt äckligt, men fasen vad håret blir bra om man blir genomsvettig och sen inte tvättar det. Helt tjockt och härligt känns det. Ni får misstycka. Jag ska tvätta det ikväll.

C

Ja, Matte C alltså. Jag säger bara Puh. Såhär mycket har jag inte tänkt sen i April 2009. Om det luktar bränt så lär det bara vara jag som tränar lite derivata och skit. Det är väl bara att önska mig lycka till.

Godnatt.

Förlåt.

Jag vet att jag nyss skrev.. Men fy farao vad Prins Carl-Philip är snygg!!!

Ibland.

Ibland så känner man sig bara sådär.. Helt slut. Så kände jag mig i morse. Ville liksom bara ligga i sängen hela dan och bli matad med en ask Aladdin... (En sån som min bror har, halvtom, på sitt rum, ja). Men det kan man inte alltid göra.. Nu typ 12timmar senare är jag ganska nöjd med mig själv. Trots denna deprimerande inställning har jag hunnit med:
1. Plockat undan i köket.
2. Slösat bort lite av mitt liv vid datorn.
3. Sett I en anna del av Köping.
4. Ätit lite.
5. Tränat Wii Fit i mer än en timme (:O)
6. Haft en simträning.
7. Tittat på älskade 19.30, Familjen annorlunda och Spårlöst.
8. Börjat få ångest inför matten imorrn!

Nu ska jag snart nana, för jag är sjukt trött efter helgens bravader! Hoppas det inte bara är lilla jag som Älskar att det kom mer snö idag, för som alla redan vet vill jag rulla i en backe med Cecilia :) Och så blir det förhoppningsvis i helgen också. Fast jag tror att Eva-Lena börjar tröttna på mig (A) Hihi. Får baka en kaka till henne så hon blir glad!

Puss och kram, skjut mig med en banan. Bra rim. N O fucking T.

Immeln!

Kom nyss hem, har varit och åkt skridsko. Roligt, jobbigt och svårt i början. Haha, men jag är stolt ramlade inte en enda gång! Stolt*. Turen avslutades med våfflor á la Josterud. Tack, det var väääligt gott! Nu ska vi äta och sen kommer jag nog däcka (A) Puss puss.

Förresten bilden.. Jag hade ungefär 15tröjor på mig xD

Dricker fiskar?

Igår var det bio med Cecil. Fick ta bilen så slapp åka den, numera, jobbiga bussen. Det är ganska jobbigt, under gymnasietiden tyckte jag att det var helt okej att åka buss. Men nu när jag har slutat hatar jag det, de är verkligen hemskt. Men det är skönt att köra bil själv och lyssna på hög musik :) Gärna klassisk! (N O fucking T).

I alla fall, när jag kom till stan gick jag och köpte billiga (och fina) påslakan på Hemtex, Fridas favoritaffär ungefär ;) (jag gillar det också!). Därefter gick jag till Åhléns för jag behöver trots allt färga håret igen, en gång till, minst, innan jag blir blond igen. På tal om det där att bli blond igen så tvivlar jag lite, mitt hår blir fint som det är nu, om jag fönar det. Blond eller mörk!? Jag kom också på att jag ju fick en ring av mormor och morfar i julklapp, menden var för liten, så jag fick ju ett tillgodokvitto. Därför traskade jag till Guldfynd och hittade en jättefin ring, som dessutom var på rea, lycklig!! (lyckan blev oändlig när jag också såg att Maria Barth, vår gamla mentor, var på Guldfynd!)

Efter en stunds väntande på rese kom Cecilia. Eftersom Bernlinmuren fortfarande är rest i Kristianstad är man ju så illa tvungen att gå utomhus för att komma in på "riktiga" rese. Vi gick i alla fall och hämtade ut biljetterna till bion. Där en liten incident med: 1 Tant, 1 presentkort och 1 kö utspelade sig (vid frågor, kontakta mig ;) ). Vi gick också till Hemmakväll, där det som vanligt var lång kö men gick oväntat snabbt, och vi inhandlade godis! Därefter gick vi till parkeringen för att fylla på bilen en halvtimme till och sen gick vi till vårt älskade Hpuse of Bagels! Ocean Dream in my <3 (Räkbagel)


Filmen var för övrigt bra och vi fick oss en hel del skratt! Men "som vanligt" så säknte jag och Cecilia medelåldern dramatiskt.

Idag har jag varit duktig, varit ute och gått med mamma, "hjälpt" henne med gardinen och simmat i en och en halv timme (PUH!!!!). Nu ska vi snart kolla på Stjärnorna på slottet (Björn Ranelid och Kjell Bergkvist, I LOVE!). Och sen ska vi kolla på film, antingen Brüno eller 2012... 2012 orkade jag inte se klart i veckan så för mig spelar det inte så stor roll vilken film det blir, däckar förmodligen ändå ganska snabbt. Imorrn blir det nog skridsko i Immeln!!

Ibland är det så jobbigt, saknar Egypten så fruktansvärt mycket! Men det känns i alla fall bra att vi ska till Turkiet i tre veckor i sommar. Dessutom har jag ju praktiken att se fram emot. Men jag saknar Jordgubben om jag ska vara ärlig. Vill att han smsar nu (A) Hihi.

Jag beundrar er som orkat läsa hela detta inlägg, en applåd till er. Ha en fin lördagskväll och Puss till alla från Mig :)

Please help!

Okej, imorrn ska jag och Cecil kolla på bio. Ska jag unna mig lite godis efter en nyttig vecka, eller ska jag fortsätta att va nyttig? :)

Dagens i-landsproblem Btw..

Natti på er sötnosar!

Apelsin och banan!

Igår när jag hade skapat min blogg fick jag först lite ångest. Tänk om jag inte kommer på något att skriva :O Fast sen kom jag ju på att jag är Josefine, hon som aldrig kan va tyst! Och jag kan knappt hålla munnen stängd, är man då ensam hemma så får man ju uttrycka sig på andra sätt ;) Så det ska nog inte bli några problem alls för mig när det gäller detta, haha!

Idag har jag nog fått lite vuxenpoäng, plus en töntstämpel. När jag vaknade var jag fruktansvärt seg, men igår sa jag ju faktiskt till mig själv att gå den långa rundan. Jag gick upp och åt frukost och sen fick jag den briljanta idén att jag kunde gå med stavar! Det är faktiskt ganska skönt att ha stavar med sig, typ något att luta sig mot om man håller på att dö av trötthet, haha. Men man förbränner också mer, nästan dubbelt så mycket (fett då alltså! ;) ). Sagt och gjort, jag gick ut med mina stavar, nu en timme senare; Sjukt trött, dödsryckningar i armarna, röda kinder och ett gott samvete. Det är så skönt att bli helt trött i kroppen. Så nu ska jag återhämta mig lite och sen ska jag gå upp och boxas mot min WiiFit tränare!

På tal om rubriken, jag har åter fått tillbaka sugen för dessa underbara smoothies! Fast inga frusna bär, tack! Jag vill inte ha den så kall, och en dag gjorde mamma en till mig med en apelsin och en banan och lite vaniljyoghurt, helt otroligt gott. Och vem har inte en apelsin, en banan och lite yoghurt hemma? (Oj, alla kanske inte har mixer xD). Så nu sitter jag här med en vitaminbomb som smakar smaskens!

Ikväll blir det träning, 19.30(<3<3<3) och ett litet pepptalk med cecil kanske ;) Imorrn ska vi nog på bio, Wiiie!

Förresten så älskar jag vädret! Vill rulla ner för en backe i snön :) <3



Wiie!

Jag har skaffat mig en blogg, är det inte sjukt coolt? ;) Kanske inte så många som kommer läsa den, men det är i alla fall ganska underhållande för mig att skriva!

Är man arbetslös så är man... Fast jag ska på praktik snart, det ska bli kul :) Ska va på ett dagis som är endast 2minuters gångväg härifrån, skönt att få lite stuktur (wow, vad vuxen jag låter) på vardagen! Förresten så har jag börjat ett nytt och hälsosamt liv, jag ska bli nyttig av mig! Än så länge har det gått bra, har varit ute och gått varje dag i en vecka och det är så skönt att vara ute. Jag älskar snön! Dessutom kan jag knappt komma ihåg när jag åt godis sist (mitt minne sträcker sig max fem dagar bakåt i tiden!!). Idag gick jag till affären med pappa, och imorrn har jag lovat mig att gå den "vanliga" rundan på typ 4.5kilometer, nice att komma ut!

Förresten så har jag tröttnat något fruktansvärt på mitt hår! Vill ha blont, långt med sidolugg igen, något att satsa på? I så fall måste luggen växa ut först, jobbigt, men vill man va fin får man lida pin!

Nu ska jag gå o duscha, sen kolla på något meningslöst program på tv och läsa lite tidningar. Är lite lätt deppig över att jag har sett klart på alla vännersäsonger :'(, Snyft*.

Goodbye mina vänner :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0