Stekt fläsk.

Är det någon i denna värld som inser hur mycket jag har att packa!? Det är så jävla mycket så det känns som att jag kvävs inifrån xD Men det är bara att fortsätta, det är snart dags för att lägga ner alla kläder, men det känns som att allt tar en evighet. Man kan inte säga att det är något jag ser fram emot i alla fall ;)
Idag har jag varit hos farmor och farfar och ätit. Mm, fläääsk. Haha. Det är så himla gott och jag tror inte det är något som jag kommer äta så mycket i Stockholm ! Ikväll blir det bio, med Anna, Ida, Lisa och Ulrika. Inte varje dag man träffar på dem så det ska bli sjukt roligt!
Imorgon bär det av, en sista gång, till K-stad. Ska träffa Cecilia, Josefin och Frida och vi ska ta en fika. Jag hoppas att de kommer upp och hälsar på mig för det vill jag hemskt gärna. Skulle gärna bestämma med dem redan nu så att jag vet när vi träffas igen. Så kolla er kalender tjejer ;) Nu ska jag fortsätta packa och samtidigt titta på lördagens Här är ditt liv. Farmor sa att jag Måste titta på det, så jag lyder.
Ska förresten tacka för lingonsylten, äppelmosen och jordgubbssylten jag fick av farmor!
Miss you every single minute, baby!

Höst.

Nu kommer hösten, och alla förändringar. Det känns bra men samtidigt lite läskigt. Jag hoppas verkligen det kommer sluta bra. Jag vill inte få hemlängtan. Jag vill inte att det ska bli så att jag inte har något att göra när jag är ledig. Jag vill, och hoppas, att det blir som jag har tänkt. Jag hoppas jag kommer trivas och att jag inte kommer sakna mamma, pappa och Fille. Klart jag kommer, men jag hoppas det kommer vara på normal nivå. Jag är ju van vid att sakna Alex så tre till är väl skit samma.
Sen har jag ju Ida, vilket är underbart. Hade nog inte flyttat till Stockholm alls, om inte Ida hade bott där! :)
Jag vet att jag borde sova nu. Ska upp om typ sex timmar, men ibland går det helt enkelt inte att bara lägga huvudet mot kudden och sova. Tankarna kan bli för många. Hoppas de försvinner, som i en förtrollning nu. För jag behöver sova.
Min sista vecka i Skåneland.
Godnattpussar till er alla (Och speciellt till dig, min käre pojkvän <3 Öptüm)

Phoebe do you have plan?

Phoebe: I dont even have a pla...
Men jag har en plan ;D Det känns fint nu. I helgen åker vi till Kivik/Simrishamn (vår årliga tradition) och nästa helg flyttar jag :)
Något som dock är väldigt jobbigt är att jag behöver fylla i ca 150 papper för att Alex ska kunna komma hit, så jävla krångligt. Men det fixar sig :) Ska bli så kul att träffa Hugo och lära känna honom. Att träffa Ida oftare ska också bli helt underbart ;D Dock kommer jag sakna er här hemma. Men säg en helg ni vill o kan komma så bokar vi den redan nu ;)
Förresten så vill jag gärna träffa folk nästa vecka och säga hejdå! Så hör av er :) Bara ta en fika eller något.
Puss och kram.

Speachless.

Jag är helt lycklig. Om två veckor är Jag i Stockholm och träffar min nya familj ;D Haha. Efter många om och men fick jag idag ett mms på stugan, som var väldigt lång, som jag ska bo i . Det stod; Välkommen hit! Kram Johan, Johanna och BusHugo. Jävla tur att de inte ringde för då hade jag nog storbölat i telefonen. Haha. Men i alla fall. Så jag vill hinna träffa alla innan jag flyttar, så hör av er :D

Förresten, hoppades att alla röstade idag ;)

Puss och kram, Sean banan. (Seni seviyorum ASKIM :D )

You are making my heart beat.

Rubriken säger allt.

Nu håller vi tummarna.

Jag sörjer.

Hade ju inte tackat nej till att ha denna kroppen igen, snyft.




Åh.

Vad glad man kan bli för att någon man tycker om, så in i helvetes mycket, ringer helt utan aneldning för att bara berätta att personen saknar en. Alex ringde nyss, anledningen var att han ville berätta hur mycket han saknade mig. Snacka om att förbättra hela dagen. Sånt här kan jag leva på hur länge som helst. Jag blir helt rörd.

Du är mitt allt askim! Seni seviyorum <3

Sol.

Dagen har varit ganska dryg. Kan inte sova så länge längre, har ingen aning om varför. Har i alla fall fått mejl från en ny familj, varit på arbetsförmedlingen, ätit lunch hos farmor och gjort en inbjudan till farfars fest, klippt gräset och suttit en stund i den underbara solen.

Jag vill tillägga att personer som skriver, elaka, kommentarer på min blogg ska stå för vad de tycker och skriva sitt namn. Gör man inte det kan man strunta i att skriva kommentaren över huvudtaget, för kan man inte stå för vad man tycker ska man inte heller skriva och förstöra för mig.

Här är en rolig hemsida für alle. Bli medlemmar där ;D 
<a href="http://www.gratisgen.se/ref/106698">Gratis Saker</a>

I miss you baby!

What's the point?

Just nu känns det mesta nere. Jag har nästan inga pengar, jag saknar Alex, jag hittar inget jobb i Stockholm och jag orkar inget alls. Som sagt, allt känns nere. Så just nu hoppas jag på ett mirakel, att jag hittar en familj i Stockholm och att jag flyttar dit där i slutet av september. Jag orkar inte gå arbetslös som jag gjorde för exakt ett år sen. Allt känns meninglöst av att göra det.

Miss you baby.

Grattis på födelsedagen mamma :) Och grattis, pappa, i efterskott!

RSS 2.0