.

Det gör ont i mig. Mitt hjärta värker och jag inte göra något åt det.

Hemskt.

Det är faktiskt inte alls särskilt roligt att åka tillbaka när jag bara har varit hemma i Skåne över helgen. Hemlängtan är väldigt stark.

Lite tjat (:

En viss söt, underbar, snygg och omtänksam kille har uppmanat mig att skriva här ! (Daniel Alexander Karlsson!!!). Jag följer det mesta som han säger och nu skriver jag här ! Det blir en liten söt sammanfattning av helgen.


I Fredags slutade jag (och Danne och faktiskt) lite tidigare från jobbet. Vi fixade i ordning oss och mötte upp Carlbom vid bussen och åkte till Grönan (: Vi var lite småhungriga (om man bortser från Erik som höll på att dö av hunger). Och ställde oss därmed i kö till thaimaten. Kön var väääldigt lång. Och när vi närmade oss maten så inser vi att vi står i langoskön !! Att tillägga; bakom oss stod ett stort rövhål som inte höll käft mer än 2sekunder i sträck, var så fult klädd att Peter Siepen hade sett ut som en modekung bredvid honom och ville att Alla skulle höra vad han sa. Dessutom var langosen ca 5cm i diametern och dyra som faan. Men hungriga var vi ! ;) Ida och Cassie joinade oss dessutom i kön, men blev petade (trots att de inte skulle ha någoy mat !?)

The Ark var bra och det var en historisk konsert, då det var deras sista. Lätt värt 189 riksdaler !! Jag och Daniel däckade hårt när vi kom hem (:

I lördags åkte vi till Eskilstuna med våra vänner Frallan och Karro. Där var det Kjula dragway!! Frukosten hade vi på Willy (okej utanför) mysigt ! xD Och när vi väl kom fram såg vi många fina bilar... Dock satt vi kanske 5timmar i sträck och kollade på dragway. Daniel gillade det, och vi andra också MEN vi fick ju för fasen träsmak i röven. Och bättre blev det inte när jag halkade rakt på rumpan i en liten backe. Som tur var så var det bara Danne, Frallan och Karro som såg mig... Haha..

På kvällen åkte vi för att fira Tobbe som fyllde år! Där åt vi lite mat (som om vi inte fått tillräckligt under dagen!?) och sen åkte vi hem, och däckade lika hårt som i fredags! Haha.

Igår var världens slappedag, helt underbart att göra NADA (förutom att göra sockerbullar åt min fina lilla sockerbulle.... ) Det var naajs att ta det lugnt i alla fall och vi tittade på film och så.



Nu ska jag snart sova. Imorgon ska jag gå upp vid kvart i fem (!??). Det är möte på jobbet klockan sex, usch, och på kvällen åker jag till finaste <3 (Idag simmade jag i 45minuter, Iam proud!!)

Natti natti !

Vad händer och fötter, jao?

Inte så jättemycket. I fredags festade jag med Ida and da gang och resten av helgen har spenderats med den bäste pojkvännen ever. Vi har tittat på film, köpt ny mobil till mig och myst. Han är underbar, bara så att ni alla vet? Hade jag haft lite mer pengar, och han också, så hade vi flyttat ihop på dirren! Love YA!
(Ni är sämst på att kommentera)

Dåtid, nutid , framtid.

Söndagsångest ! Jag tycker faktiskt inte om söndagar alls. Eller jo, jag tycker om söndagar fram tills klockan är typ.. Då får jag panik och vill inte att dagen ska ta slut. Speciellt inte sen jag flyttade till Huddinge för då vet jag ju inte hur lång tid det tar innan jag träffar Danne igen ... 

Vi har i alla fall häslat på Frallan och Tessan och Henke i helgen . Det har varit mycket trevligt :) Nu i eftermiddag har vi bara chillat. Man blir seg av att vara i Vallentuna och hjälpa till att jobba, även om det är roligt. :)

Denna veckan har varit första veckan på mitt nya jobb. Känns naajs. Jag tjänar pengar och jag känner ingen press att behöva träna efter jobbet för jag blir så himla trött i kroppen på jobbet. Och i fredags var jag tvungen att köra bil hela dagen dessutom. Jag jobbade med en som hette Pia, som inte hade körkort (och knappt kunde hitta heller) .. Men det gick ! 


Fan vad det är underbart att vara kär. Jag älskar verkligen Daniel, det känns underbart när vi är tillsammans och helst vill jag vara det hela tiden. Det känns jobbigt att inte sova tillsammans, för när jag vaknar och ser Daniel bredvid mig så vaknar jag med ett leende. Och det vill man ju alltid göra. Vi småbråkar ibland men har aldrig haft ett stort bråk på våra 8månader. Jag hoppas att andra också tycker att vi passar ihop och det känns underbart att jag tycker om Daniels familj och han min. Han vill åka till skåne, nästan mer, än mig. Detta känns bra <3


Daniel Karlsson jag älskar dig otroligt mycket <3   



RSS 2.0