Ja? nej?

Jag lider av en sjukdom. Jag är sentimental. Tjugofyrasju! Och det är sjukt jobbigt, för jag VILL ta studenten igen, jag VILL ha en pojkvän, jag VILL åka till Australien, men jag vet inte om jag vågar.

Beslut är jobbiga, är det något som vill ta ett par tre stycken åt mig? Ni kan få betalt när jag börjar tjäna pengar, jag lovar!

Godnatt.

.

Jag. Är. Vän. Med. Honom!

Jag älskar tyska! Jag älskar hans bilder! Jag älskar honom !

JAG DÖR!

För er som inte är insatta kan detta verka obegripligt.

Såhär är det (jag är nästan för upphetsad för att skriva): Men jag har en konversation med TYGIS på facebook. Jag dör. Munmotmun? Ja tack! Åh herregud, I LOVE HIM! OMG! OMG!

Slumpmässigt.

Ja, helgen har varit händelserik och fylld med hunkar ;) Jag och Ida var i Falkenberg (Varberg?) fredag till lördag. Vi cyklade på för små cyklar, åt tacos och snackade till två på natten. Vi var på Ullared, Ida fastnade i en ställning (sån som de kör runt med på GeKås med överblivna kläder) och gav mig värsta Elefantblicken! Vi hann också samla på oss citat ;) Jag delar med mig av tre ;)
1. "Jag kan ju inte ha fel på mina doppade bönor!?"
2. "Han var ju inte så jävla ful. "
3. "Han var inte det sämsta jag har vilat ögonen på"

De andra är lite för sjuk humor för att det ska få stå här xD Jag fyndade en del på GeKås :) Som alltid. Bland annat ett par byxor, jeans, som jag hade tänkt klippa av till långa shorts. Men mamma stoppar mig, säger att jag absolut inte får!

Igår var det 20-årsfest för Josefin, och Emma. Först var vi hemma hos Josefin, satt och snackade mycket med Frida och Cecilia, och sjukt sociale Riffe. Fan vad grymt om man hade kunnat vara en tiondel så social som honom. Haha :) Gillaknapp på det ;) Vi åkte sen in till Bånken (xD! Där hade en OGillaknapp passat bra!). Vi såg en massa trevligt folk och stötte på Dionis :) Ibland saknar man verkligen skolan och delar av klassen! Det var i alla fall sjukt kul att träffa honom. Sen tog jag och Cecilia, varsin, nattbuss hem!

Idag fick jag verkligen ingen sovmorgon, skulle vara i simhallen tidigt för att prata om sommarsimskolan, som jag ska hålla i ! (Sommarjobb, yeah!) Och sen hade jag träning med mina egna "barn", nästan utan röst! Jag älskar vädret (om det bara hade kunnat sluta blåsa!) och jag ser redan fram emot nästa helg för då blir det förmodligen Sex and The City 2, med Cecilia och förhoppningsvis (håller alla tummar) Frida!

Detta blev mycket längre än vad jag trodde att det skulle bli, duktigt Josefine! Nu komemr jag snart däcka eftersom jag bara sov fem timmar i natt. Och imorrn måste jag vara Focused (stay focused) för då ska jag nog besiktiga (stavas det så?) husvagnen.
Natti :)  

Vad hade jag förväntat mig?

Då var det slut. Hade ändå hoppats på jobb, men nej. Så grattis LT/Cavalett till 2månaders hårt, gratis arbete från min sida.

Måste säga att jag har haft jävligt roligt med er, Pålle, Micke och Magnus :)

Framtiden får utvisa vad som händer efter sommaren. Godnatt.

TYGBADMÖSSAN!

Åh herregud, vilken helg :) Den har varit helt jäkla underbar, fantastisk, otrolig, fenomenal, lysande! För att sammanfatta den:

-Nellie, den levande legenden, finns det någon som inte älskar henne? <3
-Walkie Talkies för livet, det är grymt roligt att prata i Walkie Talkie, speciellt om man är flummig och klockan är sent ;)
-Vår fina picknick utanför stället vi stannade (Vid Stora Belt), jag, Frida och Fille.
-Våra underbara samtal i bussen om; Gaser, pojkar och skydd+vår J*vla CD.
-Schwömmestadion, insimmet första kvällen---> Mitt första möte med TYGIS ;)
-Baguetterna!!!!! (Som vissa fick värma längre än andra!)
-De "fräscha" toaletterna.
-Fisken, remouladsåsen, pastan, saften, kycklingen, fläskasvålarna, kasslern, frukosten (you name it!)
-Finalerna!
-TYGIS/CHRISTOPHER (A) GRAHLMANN, JON RUD/OSRINGARNA, TRÄNARPATRICK, INSEKTEN, FALKENBERGS"HUNKEN" (för att bara nämna några!)
-Byte av badmössor, ESV Frankfurt<3
-Mc'Donals!
-Mannen med bilen!
-Ett skepp kommer lastat.

Jag må ha glömt något, men för guds skull, påminn mig då ;)

Förövrigt har jag blivit blond, och lycklig över vädret!

Tygbadmössan.

Imorrn så jäklar :) Känns som att jag kan däcka vilken minut som helst, och det gör inget. För allt är packat ;D Har lite ångest över att man inte får raka sig i duscharna xD Men de löser vi ;) Har kameran plus en del extrabatterier, Måste få ett kort på Alla snyggingar! Jag känner att det kommer bli överdosering av dessa söta ojkar denna helgen , och jag kan nästan garantera att jag kommer ha abstinens på måndag. Som jag förhoppningsvis då kan bota med mina nytagna Foto!

För övrigt ska jag ju också simma, inte bara checka in nice guys! Det blir inte så jättemycket jag ska simma, vilket är skönt. Men jag älskar hela Bilka-grejen... Maten, människorna, stämningen och ja.. Killarna :) Hoppas verkligen jag inte har glömt något nu, bettskenan och SS Delfinbaddräkten (som fortfarande är blöt efter dagens pass) ska ner imorrn. Dessutom ska Veckorevyn och godiset också få plats någonstans (A)

Önska mig lycka till ;) Vi hörs efter helgen!

Puss och kraaam!

Borde egentligen inte..

Skriva nu, men vad gör man när man bara sitter och väntar? :) Dagarna går fort nu, snart Torsdag! Jippi! Jag kommer få ont i ögonen av alla snyggingar (A) Nu ska vi snart städa kontoret så att man kanske snart kan se golv ;) Haha kul (?) och nödvändigt!

Puss haj!

godnatt.

Det är helt sjukt vad vädret kan påverka, jag kan somna när som helst. VILL HA SOL! Allt blir så mycket bättre då.

Idag har jag jobbat mycket effektivt ;) och hunnit med en hel del! Jag är i alla fall nöjd ;) Nu däckar jag snart och imorrn ska jag grilla med Cecilia. Men först ska jag simma. 

Känns som en tioåring har skrivit detta. Flummigt. Och hejdå!  

Strupen mot halsen.

Ja, skulle helt enkelt säga kniven mot strupen, men blev lite galet!

Jag tänkte skriva ett kort gulligt inlägg men kom på tusen saker att skriva, men jag somnar snart så jag skriver nog inte alla tusen :) Dagen har varit bra, jag har jobbat på skolan i eftermiddags (CASH!). Jag har också tränat spinning, vilket var det jobbigaste spinningpasset som jag någonsin varit på. Jag har dessutom märkt att varken kokos eller inlagt är inlagt på min mobil :@ Dagens i-landsproblem.

Dessutom hänger jag ut Micke här bara för att han är lite småelak hela tiden :) Jöns :)

Godnatt på er, nu ska jag stänga av datorn för det är sen natt ;)

P.S Det finns nya chokladsorter, som jag ska prova i helgen ;) Chokladrullar med KOKOS, Kexchoklad med hallon och Polly med sommarbär! I love them all ;) D.S (känns som att jag är 86 år och skrev P.S i ett brev till min brevvän, som dessutom är en man som gillar mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader!)

Godkväll.

Har nyss kommit hem frå en träning med Ida. Är oväntat slut i musklerna och det känns bra! Det är så skönt att verkligen känna att man har jobbat (A) Bilka närmar ju sig med stormsteg så nu gäller det att komma i form ;) Tygbadmössan<3(?)

Helgen har varit trevlig. Tradionellt valborgsfirande, med fackeltåg och chokladhjul, på åkebacke med Delfin. Jag älskar Elinas underbara röst! Kärlek till dig :) <3

I lördags var jag och Cecilia, och även Josefin en stund, hemma hos Frida. Vi grillade korv, blev antastade av barn och nu vet alla på Näsby om att vi faktiskt åt korv som var gjord av griskött. OMG!

Idag bev jag grovt irriterad eftersom jag trodde att jag skulle jobba, halv sju dessutom (!!), men det var inte förrän nästa måndag. Så jag fick snällt gå till Lt och, återigen, bli hånad av mina kollegor ;) Det är det som allt går ut på. Jag blev idag kallad Apkadaver, tack ;D. Som sagt så har jag precis tränat och nu ska jag sitta en stund här innan jag går och lägger mig. Med tanke på att jag vaknade halv sex idag så blir det ju nästan sovmorgon imorrn! Jag får ju sova till strax efter sex ;D

Hoppas att allt är bra med er där ute, och att ni hittar tillbaka hit efter pollenkoman ;) Puss och kram, nu ska jag äta banan (NOT!). Min humor är låg.



Har jag haft detta klippet innan? Ja, jag älskar det i alla fall xD

RSS 2.0