The weekend.

Hlgen har varit bra, mamma har varit här! Vi har gjort en del saker. Varit på nordiska muséet, shoppat och ätit på indisk restaurang med Danne. Det har varit roligt och mysigt. Men. Nu har jag hemlängtan och ångest som jag inte har haft på två månder typ.

Hur kommer det bli? Jag kommer flytta hem. Jag vill det. Jag vill plugga, men jag vill inte vara utan Dig! Usch vad hemskt, jag får tårar i ögonen så fort jag tänker på att vara utan dig en längre tid. det är hemskt. Hemskast på länge.

När jag är i Stockholm saknar jag mamma, pappa, Fille, mormor, morfar, farmor och farfar. När jag är hemma saknar jag Dig. Tycker att allt ska vara lite lättare. Borde vara gladare med tanek på vädret och allt. Men nej, inte just nu.

Nu ska jag städa.

O'boy, vilket vacker väder.

Idag är det fint väder. Men jag vill ha värmen också :) I alla fall. Idag ska jag städa, gå ut och gå och sen åka till Älta :D Imorgon kommer mamma, fint som snus det ! Hon kommer visserligen väldigt sent, men jag hämtar henne i stan så det går snabbt att komma hem sen. Vi ska förmodligen gå Naturhistoriska sen vet jag inte riktigt vad mer vi ska göra. Mysa kanske :D Vi får se. Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag sätta mig en stund i solen.
Kiss and goodbye

‎-Här kommer du sova gott, precis som en inlagd palsternacka

Förlåt, om jag har varit lite seg på att uppdatera. Men jag har haft mycket att göra, eller? Ja, jag skyller på det i alla fall. Helgen: I fredags träffade jag Amanda, vi ät lite rajkor. Skulle egentligen sovit där, men så blev det inte. Slutade i Älta, där det ofta slutar. Jag klagar inte !! Underbart att få dela säng med dig ju :) I lördags tog jag bussarna(!?) till Ida. Hamnade där efter några om och men. Vi gjorde vid oss, vääldigt snabbt ! Sen åkte vi till Kth, till 12an (jag har rätt va?). Där åt vi trerätters med engelskt tema.

Menyn såg ut såhär: Blodkorv med lingon och brunsås (!), Fish'n'Chips och äppelkaka. Det var väl helt okej. Vi gick sedan vidare till Nymble! Där festade jag, Ida och Cassandra loss. Så pass att vi hamnade mitt i ett slagsmål. Cassandra fick en bitchslap på munnen och jag fick en dansk skalle på näsan. AJ! Vi gick därifrån strax efter två men p ga strul med bland annat buss och taxi så kom vi hem och däckade klockan fem!!

Igår vaknade jag halv tolv och pratade med my cutiepie tills Ida vaknade! Jag fick det helt plöstligt väldigt bråttom och fick låna Idas cykel och cykla (som en idiot) till Huddinge centrum. Tog därifrån buss mot Älta. Jag och

 

Dannieboy åkte till Tyresö för att inhandla ingridienser till Pizza. Och sen fixade vi det. Mums ! Jag däckade ganska tidigt till skillnad från någon annan som fick sovmorgon idag... Jag däremot vaknade kvart i sex i panik, jag trodde att jag hade missat bussen. Förresten så tror jag att jag väckte Danne i natt och sa något i sömne till honom. Han blev i alla fall väldigt arg för att jag väckte honom. Vad jag minns så fick jag en liten utskällning om hur dum jag var som väckte honom mitt i natten. Aja, förlåt för det då sötnos !


Nu ska jag städa lite, har gjort lite andra viktiga saker nu på morgonen, hoppas det leder till något bättre än detta. Är trött på denna skiten liksom. På torsdag kommer mamma och det ska bli mysigt :)


PUSSar till er alla där ute. Våren är på väg !




Bort .

Bort med all snö. Tack . Jag vill kunna vara ute utan kläder, okej, inte helt. Men nästan. Jag vill kunna gå i t-shirt och fortfarande vara varm. Jag vill bli brun också. Jag är trött på att vara bleeeeeek. Jag vill ha färg och jag vill vara glad. För det blir man av solen.
Puss

Seeegt .

Mm, det känns som att jag är trött, typ hela tiden. Men det får jag väl stå ut med. Nu ska jag snart ta tåget och gå på en hundpromenad. Till helgen får vi se vad som händer. Ska träffa Ida på fredag och jag gissar att man måste titta på Das Melodifestival på lördag!? I will i alla fall :) Tror jag kommer ta en Nap på tåget, bara för att det är så drygt och jag som sagt är trött. Jag vill också att den riktiga våren kommer. Ingen snö, värme och a just det, pollen. Men det är sånt man får stå ut med. För jag älskar våren. Och jag älskar verkligen värme !! Aja, vi hörs. Ska nog sova i min stuga för första gången på ungefär en månad ikväll. Skönt.
Puss

. . .

Jag vet inte vad jag ska skriva. Hugo är sjuk och jag blir galen . Han skrek i ungefär en timme innan och inget hjälpte. Är det någon som kan planera något med mig till helgen så att jag har något att se fram emot?

Nu ska jag stoppa i öronproppar och snart ska Hugo Sova . Jag är nästintill döv. Det är synd om mig .

Neues frisyr !!!

Puss<3

 Vad tycks ?

Till alla Marsårfyllare !

Mm, denna veckan är full av födelsedagar ;)

Först vill jag säga grattis igen till Sötnosen Daniel Karlsson, som blev 22 bast (xD) igår. Honom firade vi igår ! Det blev tårta, a la Josefine, med Lemon curd, hallon och marsipan. Det blev också presenter som jag hoppas uppskattades ;) Jag är i alla fall nöjd. Haha. Puss på dig snyggning !!

På lördag fyller Hugo två år ! Stor pojke han :) Det blir lite kalas och presenter of course !! Grattis till honom och en enorm puss, för att han är så söt.

På måndag fyller Ida 22 ! 89orna börjar bli gamla nu ... Det blir feeest på lördag med mat och allt ! Det ser vi fram emot vldigt mycket :) Har hittat den perfekta presenten men måste hitta en till ;)

Nu ska jag snart åka från Älta, börjar klockan åtta. Och klockan två ska jag gå ut med Sorocco (?), mitt lilla extrajobb.


Puss till alla anda som Inte fyller år :)

Trumvirvel

Okej, såhär är det. Jag vann över mamma med 0.3 kilo.. 300 gram, 3hekto osv. Men enligt mamma så var inte det tillräckligt= hon höjde insatsen till 1000kronor till påsk. Heja på mig tack!? ;)

Så det är väl bara att fortsätta antar jag . Träna mycket, ha mycket sex (xD) och äta lite mindre!

RSS 2.0