Stockholm.

Idag har jag spenderat några få timmar i Stockholm och desto fler timmar i en tågkupé. På vägen upp gick det skitbra och inga stopp, desto sämre på hemvägen.

När jag kom till Stockholm fick jag i alla fall ta både tunnelbana och Spårvagn för att slutligen hamna på "Höglandstorget" där jag blev upphämtad av mamma Christina. Vi åkte till deras hus, som för övrigt är väldigt fint, med utsikt över vattnet (mälaren? haha). Jag träffade Musse som var sjukligt söt och även Musses storasyster och pappa. Allt kändes jättebra! Deras hund, Cookie, och deras kattungar är helt underbara! Haha.

Efter det åkte vi förbi Musses dagis och sen vidare till lägenheten. Den var i en källare, jättenära till Spårvagnen. Det fanns ett tv-rum, ett kök, en sovalkov, en liten toalett och ett rum med dusch och tvättmaskin. Eftersom den ligger i en källare kan inte en massa människor titta in, vilket jag tycker är lovely!

Jag känner mig mycket positiv till detta. Finns bara en sak som jag oroar mig för. Jag komemr inte jobba så jättemycket och är helt orolig för att få För mycket fritid när jag bara sitter i min lägenhet och får hemlängtan xD Hur många kan lova mig att ni kommer upp och hälsar på ganksa omgående? :D

Imorrn går hela dagen åt att förbereda FÄÄÄST! Jippi :D Och på lördag smäller det. Åh, vad jag längtar.

PÖSS


                                                                                     

Älska.

Jag har ingen aning om hur jag ska klara mig igenom detta. Allt är bara en stor saknad. Jag vill tillbaka, jag vill spendera all vaken tid med dig. Det är helt sjukt att du är så långt iväg och det är helt sjukt hur mycket känslor som kan dyka upp inom en på tre veckor.

Seni seviyorum Askim! You are my cenim and my everything. Forever.

Underbart.

Ja, underbart ar ordet. Det mesta kanns bra nu. Har bara en lıte turkısk klump ı magen. Dessa pojkar.

Vı sag delfıner nar vı var pa battur ı förgar. Inte lıte lycklıg efter detta!

Puss pa alla. Hoppas nı saknar mıg! ;)

Sunway

Idag ar det molnıgt och jag ar besvıken. Men sant som hander!

Jag tror att mın framtıd börjar ljusna. Kanske att jag flyttar tıll Stockholm som aupaır. Har nog hıttat den basta famıljen dar. Har ju egentlıgen ınte rad att aka tıll Australıen anda (det ar mesıgare att aka tıl sthlm, jag vet) Men da kan jag ju umgas med Ida. Det later val bra? Ah, det hade jag gıllat. Vad tycker du ıda?

Det fınns en servıtrıs pa hotellet som ar sa ın ı helvetes snygg att jag dör lıte varje gang jag ser honom. Lycka.

Nu ska vı ut pa stan för att hıtta en karta. Famıljen ar ıunte alltıd överens har nere, tur att vı har en lagenhet med fyra rum. (jag brukar fa ta toaletten dock)

PÖSS

Evet

Vet ınte rıktıgt vad jag ska skrıva :) Har ar varmt och skönt och ıdag ska vı pa hamam. Ar lıte besvıken eftersom har ınte ar nagra lıka snygga som pa hotellet förra aret. Inget kap lıksom ;) Men jag har ju gott om tıd att hıtta en godıng. Haha detta later ınte bra.

Nu ska jag steka lıte ı solen ınnan det ar dags för lıte tvagnıng pa hamamet en bıt fran hotellet. Ser fram emot att börja shoppa och ıkvall ska jag nog klıppa mıg. Fılle fıck klıppnıng, eldnıng av öron, massage och vıss raknıng för 75kronor. Ska satsa pa nagot sadant, men skıppar nog eldnıngen och raknıngen!

Hoppas allt ar bra dar hemma och att vadret ınte ar allt för fınt. Öptüm.

Vi sag Carolına Gynnıng pa flygplatsen ı Malmö. HAHA

RSS 2.0