Oh my god laddergoat, youre so random.

Ja, random har vi använt i var och varannan mening i helgen. Jag och min bror kan liksom inte sluta använda vissa ord, har vi väl kommit igång så går det inte. Våra föräldrar hatar oss, vilket sporrar oss lite mer och så.. Ja, slutar det hela i irritation. Just nu kan jag givetvis inte komma på andra irriterande(!?) uttryck.

Helgen har i alla fall spenderats i en stuga i onyttighetens tecken, vilket jag (men dock inte vågen) har älskat. Vi har ätit langos, kycklinggratäng med chips, tacogratäng, grillad korv(!!!!!!!!!!!), varm smörgåstårta.. Ja jag hade kunnat fortsätta, men men :) Vi har också varit ute och gått, solat lite i det fina vädret och rullat oss i snön efter att ha bastat i 102gradig bastu. Vi har också sovit otroligt mycket. På tre nätter har jag nog inte sovit mindre än 34timmar ;O Måste vara något slags rekord, men helt (jävla) underbart. Och dessutom, ovanpå alltihopa, har jag börjat läsa igen. Så just nu är jag fast i en chiclit bok (chicflit om det är film!)  som är otroligt bra. Marian Keys i mitt <3.

Jag bör också tillägga att jag har börjat äta Alli, eller jag har ätit dem i en vecka. De ska ju ta bort överflödigt fett från magen (alltså magsäcken!), eller ja, kan inte förklara bättre (ni får googla!). Jag kan ju bara tillägga att allt fett som vi har ätit denna helgen (vilket är en hel del) bör ha kommit ut vid det här laget känns det som xD Ja herre gud! Har nyligen (för mindre än minut sedan) också märkt att jag är helt beroende av paranteser, nej inte mina föräldrar, utan () dessa små söta vänner. Jag gillar dem! Haha. Så nu kommer jag säkert missbruka sånna ett tag framöver, hoppas ni inte misstycker!

Ibland känns det som att jag inte kan sluta skriva här, men ibland orkat jag knappt öppna sidan :O Kan ni gissa vilket humör jag är på idag? (A) Jaja. Glömde ändå nyss vad mer jag skulle skriva, vilket inte är helt ovanligt. Hörs förmodligen imorrn (när det förövrigt är årsmöte för Delfin, och jag ska läsa upp min rimmande årsberättelse om C-gruppen!).

Puss och Godnatt på er! :) 

Egypten

Skulle helst vilja strunta i en rubrik xD

Det är faktiskt svårt att komma på en rubrik som är någorlunda skojj... Kom gärna med förslag, haha. Är sjuk idag, mådde inte bra igår och i morse vaknade jag med värsta migränen eller något. Så idag fick jag sovmorgon (A) Riktigt skönt.

Imorgon blir det ju först dagis, sen sticker vi till skogen. Det ska bli skönt att komma hemifrån lite, är lite trött på det mesta här hemma. Så vi ska typ bara ta det lugnt, äta onyttigt och vara ute mycket. Är ju en sjö där, kanske kan åka lite skridskor och så! Helgen efter är jag riktigt sugen på att kolla på Valentine's day med Cecilia, vi har redan bestämt att vi ska bada i Hörby då också. Kul helg att se fram emot!

Ciao!

Ananas.

Är på riktigt dåligt humör, så det är därför jag inte orkat uppdatera här. Har i alla fall haft en bra helg, festade med Cecilia i fredag, åkte pulka igår och har tränat idag. Som vanligt är det mamma som gör mig på dåligt humör. Vill verkligen åka till Egypten i december igen, enligt mamma är det helöt omöjligt. Tack. Dessutom är det smågrejor som Alltid, alltid är fel. Cecilia, vi flyttar ihop nu, tack!

Ska sova tidigt idag, förlåt för mitt otroligt tråkiga inlägg. Godnatt.

Böst.

Ja, ikväll är det minsann böst. Godnatt ;)

Vänner är änglar som lyfter oss, när våra vingar har glömt hur man flyger.

Tyckte det var väldigt fint sagt. Inte för att något speciellt har hänt, men ni kan ju ta åt er kära vänner :)

Idag har jag, återigen, jobbat på skolan. Som lärare, i engelska. Känns rätt fint med tanke på att jag tjänar mer på en timme där, än vad jag tjänar på helda dagen på dagis! Ska jobba imorrn med, men hinner vara en liten stund på dagis innan. Om jobbandet fortsätter i de här takten så kan jag nog snart åka tillbaka till Egypten (JA TACK!). Det är för jävla kallt på skolan, och här hemma. Skulle inte suttit fel med sol och ad. Men ser fram emot Turkiet i sommar. Har do kett problem, hur fan ska jag klara m med endast 20kilo på tre veckor? Haha. Som Cecilia vet, hade jag lite problem med 20kilo på en vecka, så får väl se hur det går. 


När jag kom hem idag var jag tvungen att skotta en jävla massa snö. Skulle gissa på att det tog ungefär en halvtimme, så tänkte att jag kanske inte behöver träna idag. Skulle egentligen gått på spinning med mor o far, men det var fullt där. Orkar inte gå ut och gå. Så får bli träning för händerna och fingrarna (sitta här). I morse mätte jag mig förresten, -3centimeter på både lår och byst... Känns helt okej (A) Fast det kanske inte syns så mycket :( Haha. 

Nu ska jag snart göra upp en eld, göra lite korvstroganoff och bädda min säng.. Haha, sen blirre slappekväll.
Puss på alla frusna där ute i kylan.

Nu så... ;)

Orkade inte med min mobil, så tog min kära digitalkamera istället. Tack förresten, alla bilder från Egypten var kvar-->Josefine=sentimental. Jaja, här kommer bilden på den söta buketten, från Blomsterlandet i Hässeholm (Smygreklam), i alla fall :)

Hoppas alla har haft en fin alla<3dag och att ni har pussat alla ni tycker om. Er som jag inte pussat (som vet att jag tycker om er!) PUSS!

Mamma, pappa och Fille. Älskar er<3

AAARGH!

Jag är arg på min mobil. Köpte en jättefin bukett till mamma och pappa idag och tog kort på den. Nu vet ju inte hur jag ska hitta bilden, på den, på datorn! Vill ju visa den här (A) Ska jobba på det. Ses imorrn ;D

1, 2, 3, 5 och 6

Ja, man lär sig räkna på helt nya sätt när man kommer till dagis. Och jag må säga att jag har börjat älska de små, söta liven där uppe! Visst, som vanligt, finns det några jag tycker mindre om, men de är förvånansvärt få! Deras klockren kommentarer och deras underbara skratt! Tiden börjar gå fortare där uppe, denna veckan har gått undan med racerfart; "var blir dagarna av?". Haha :P Vi är ute mycket, och det är väldigt, i alla fall sånna här dagar när det är sol :) Åkte pulka med en 1,5åring idag! Han skrattade så han kiknade, åh vad glad man blir då! Summa summarum (stavas de så!?): Jag gillar stället jag är på. En konstig, men skön sak bara, alla sover middag på detta ställe! I personalen alltså ;) Jävligt skönt att sova en halctimme på soffan i personalrummet må jag säga, haha.

Imorgon blir det bio, Farsan, med mamma, pappa och broder :) På lördag ska vi ha gäster, Elone och Staffan kommer på besök och då kommer även lilla söta Rasmus! Blir förhoppningsvis också lite träning på lördag. På söndag är det Sösdala som gäller, simtävling. Jippi. Känns fruktansvärt konstigt att, återigen, ha en Ceciliafri helg xD (låter som en "Vit" helg typ xD). Men nästa helg kanske, har funderat ut att vi kanske kan gå o bada på nya badet i Hörby. Vad sägs? :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Är ju fasen trött 24/7. Vill ha vykorten NU! Men det går ju inte så bra :( Hade verkligen behövt en sån liten uppiggning.... Usch, känner att det blev ett allmänt flummigt inlägg. Men men.

Natti på er och sov så sött!

Vi upphör att älska oss själva om ingen annan älskar oss.

I Fredags var det party med mina favvisar ;) Frida och Cecilia, mycket trevligt, halvbra musik! Först blev vi lite nervösa, eftersom vi inte så något folk alls, när vi sen väl kom in på Class var det nästan för mycket folk, haha. Vi dansade och hade allmänt trevligt. Däremot var det ett litet äckel (Haha!!), som tog de flesta i händerna, däribland mig xD Han var inte så försiktig heller ;O Men jävlar vad jag ryckte den till mig snabbt xD

Igår åkte jag och Cecilia in till stan, åt på House Of Bagel's (<3<3<3<3) sen gick vi lite rundor på stan :) Foundade ett halsband som jag kollat in ett tag ;) Hade kostat 129, och kostade nu 30 :- det var rea, och gissa var? Ur och Penn, nu tänker ni nog att jag hade tur som kom dit en av de få dagar som de har rea, N O fucking T!

Idag har jag först simmat själv, sen haft träningen (i vattnet!), där vi tränade lite bröstsimben xD I ren simskoleanda. Nu har vi nyss kommit hem från Wanås, gick en runda där och drack varm choklad mit das familia! Förresten, tror jag har gett upp matten nu, förstår inget! Ska maila min lärare imorrn.. Usch.

Nu ska vi snart äta Köfte (nej det är absolut inte turkiskt :D:D:D ) Och ja, jag längtar till Turkey!!!! Under tiden, som jag längtar, pratar jag med en massa turkar och försöker lära mig lite mer turkiska (A) Än så länge kan jag säga Jag älskar dig (Seni seviyorum), sötnos (tatilim), älskling (askim) och puss (öptüm).. Typ sånt man får höra varje dag där liksom ;) Haha.... Förresten, köpte messmör idag, det är nyttig, får se om jag tycker det är gott också (A) Förmodligen inte, men men. Nej nu ska jag lyssna lite på musik och kanske titta klart på "Det regnar köttbullar", älskar den än så länge :D

Pözz.

När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.

Nalle Puh har sagt det dära om ni undrar :) Haha, så söt! Och väldigt klokt framför allt, den lilla söta björnen.

Nu har jag snart varit en vecka på dagiset :) Det känns lite smådrygt emellanåt men samtidigt är barnen så fruktansvärt söta! Vill liksom bara ta hem allihopa, men det går väl inte? När de liksom bara säger ens namn, så att man ska böja sig ner, för att få en kram. Love it! Samtidigt är det riktigt skönt att komma upp och jobba på Väster, där jag känner till reglerna, och även kan sätta egna (!) xD. Mamma har blivit sjuk idag, så kanske ska jobba för henne imorrn, det hade blivit goa pengar de, haha.

Min mobil kom idag och den är så vit och gullig. Tar nog ett tag att vänja sig vid touchgrejen, men det blir nog skitbra. Dessutom ska de bli skönt att kunna sätta mobilen på ringning på morgonen och ha den lilla manicken till att Snooza... Har ju inte varit något ljud på den jag har haft nu xD Kommer väl, som sagt, lära mig den nya snart och hoppas, hoppas, hoppas att jag har mer tur med denna, så den slipper gå i sönder!

Nu ska jag kolla på halv åtta och sen ska jag gå o lägga mig, måste vara pigg imorrn. Då bliire Fest och fan vad vi ska festa också. Rumpa, dansa och ha det fruktansvärt roligt! Ser verkligen fram emot de... Var längesen nu ju. Typ festade senast i Turkiet... Med en turk. Och Frida och Cecilia är mycket bättre på att festa än vad han var ;)

Tjing e liiiing på er :) (jag vet att det ska va ett ord, men det är jag, Josefine som skriver här ju ;) )

Jobb.

Mm, är på Västerskolan nu. Riktigt söta och roliga är de små barnen. Ska jag vara ärlig så hade jag hellre praktiserat här, men man får väl ge dagiset en chans :) Kommer säkert bli roligt där sen också. Nu ska vi gå och äta kalops, inte min favoritmat direkt, men det får gå!

Ses senare ikväll, känner för att skriva ett längre inlägg då ;) Men man får ju hålla er uppdaterade. Nu ska jag gå och Pussa på Alvin ;) Hejdå!

RSS 2.0