Tiden går...

Ja, som vanligt måste jag inleda med att jag känner mig otroligt dålig på att uppdatera, ni får än en gång ursäkta mig!

Just nu sitter jag på tåget. Jag har varit hemma i helgen, vilket, som vanligt, har varit helt underbart! Jag har inte gjort något speciellt och ändå är det väldigt skönt att komma hema, träffa mamma, pappa, Fille, Farmor och farfar. Spela lite alfapet och hänga på simtävling. Träffade ju också min favoritkusin Astrid och några gamla simmare. Alltid lika roligt :)

Förra helgen var jag på kryssning med jobbet. Det var skitroligt! Jag förstår att Stockholmarna (jag är också det nu ju :O ) åker på kryssning hela tiden. Jag hoppas att jag får göra det snart igen, gärna med Danne och Ida . Köpte ny parfym till mig på båten, Beyoncé. Skulle köpt en till min fina pojkvän också, men de fanns inte så jag fick köpa den dagen efter. Calvin Klein, shock. Jag kan säga att vi båda doftar underbart nu!

När jag träffade Daniel, första gången finns det något jag kommer ihåg extra mycket, det är vilken parfym han hade. Dior. Och sen dess, i februari, har jag aldrig luktat på en parfym som luktar bättre än den. Men shock är nästintill lika god som Dior. Fast det kan ju också bero på att det är mina underbara pojkvän som använder den!

Om en månad fyller jag år, om två är det jul. Det är helt sjukt vad tiden går. Det var nyss sommar, jag var nyss i turkiet och det känns som att det inte var längesen som Danne kom ner till mig i Skåne. Men det har hänt en del sen dess. Jag har bytt jobb, jag har flyttat ihop med Ida, Danne har börjat plugga och köpt ny bil... (Jag har köpt ny vinterjacka :DHoppas att tiden saktar ner sig lite, för jag trivs så bra just nu ! Jag vill att det ska vara min födelsedag snart, men inte för snart.


Förresten, jag måste gnälla lite. När jag stod på perrongen och väntade på tåget så stod det typ 6 turkiska "ungdomar" (känner mig som en gammal tant när jag säger det! ) och nästan skrek när de pratade med varandra, dessutom stod de och spottade på perrongen hela tiden. Fy fan vad sånt stör mig. Det spelar ingen roll om det hade varrit 15 svenska tjejer. Jag hatar folk som skriker och spottar, fy fan för dem!!


Tack och adjö för idag. Puss

Hööst.

Helgen har varit precis så som den ska vara. Vi var hos Dannes mormor på middag. Vi träffade vänner, vi tog det lugnt, var ute och gick (!!) och åt gott. Jag ökskar att spendera min tid med dig, och när jag är utan dig så känns inte allt lika kul längre... Puss babe <3

Love .

Okej, ibland kan man tro att jag är två olika personer. Men ibland händer saker i livet som vänder allt upp och ner. Som tur var blev allt som vanligt för mig igen.
Daniel Karlsson. Jag Älskar dig och skulle inte byta ut det mot något annat. Jag har aldrig träffat någon så omtänksam, snäll och rolig kille. Jag är så fruktansvärt glad att du är min, och ibland kan jag inte riktigt tro att det är sant. Jag hoppas att det blir du<3jag länge, för jag är så lycklig när jag är med dig. Du får mig att skratta och jag får ett pirr i  magen precis innan vi ska träffas. Och jag blir mer och mer galen i dig för var dag som går. Du är min Dubbelnougat (internt skämt xD) <3

RSS 2.0