Dollar .

Nya plågan - I like !

Don't know .

Alltså, jag trivs här hemma. Jag trivs i Stockholm. Men när jag är här så längtar jag lite till Stockholm, efter Hugo och att efter få vara helt ensam i min stuga. Är jag däremot i huvudstaden så längtar jag hem. Helvetes liv . Passar ju inte att vara någonstans. Ska i alla fall bli skönt att vara hemma lite till och sen ska det bli så skönt när det börjar gå mot vår ! Vill kunna gå ut och gå, och känna varm luft, slippa frysa och slippa oroa sig för att köra fast med bilen. Slippa klä på Hugo 20lager kläder och att det är ljust längre på kvällen.
Hoppas det kommer lite (äkta) kärlek smygandes också och att jag och Ida hittar på massa spännande saker !

Pulka .

Idag har jag åkt pulka, det var roligt. Igår var det julamiddag, det var gott med mat. Imorgon är det julafton, tiden går snabbt när man är gammal och har roligt.
Skrivit av: Josefine, klass 1a.

Marknadsnougat

In my heart! Jag gjorde det idag, som "Julgåva" (töönt) till Johan och Johanna. Johanna blev glad, och då blev jag glad. Om ett dygn ligger jag i MIN säng! Det är så sjukt jävla underbart. Imorgon åker jag hem, med Ida, och då får jag träffa mamma, pappa och Fille :D :D På onsdag är det julmiddag -- > Träffa farmor och farfar, och Kusiner. På torsdag är det dan före dan=uppesittarkväll! Då klär vi Alltid granen, gör skinkan och tittar på bingolotto. Efter det är det dags för JULAFTON. Och allt detta ska spenderas med min underbara familj. FAN vad jag har längtat. Kommer förmodligen inte kunna somna alls ikväll. Som ett barn på julafton ;) (Jag kommer stanna hemma i TRE VECKOR!! :D )
Men men . Nu har jag tagit en sista dusch (för i år) i min äckliga duschkabin. Och jag kan verkligen inte vänta tills imorrn! Håll tummarna för att tåget är i tid.
PÖSS

Mums.

Ni Måste laga Pasta med Baconsås någon gång! Världens godaste och lättaste middag :)
Man behöver:
Bacon
Creme fraich
Svamp
(Lök)
Spaghetti
Stek bacon, svamp och eventuellt löken. det ska få färg! Hälls sedan på creme fraichen och peppra. Severa spaghetti o tomat till. FINNS FAN INGET BÄTTRE!
Dessutom kan jag och Ida rekommendera filmen Killer, sjukt underhållande och man behöver inte använda en enda hjärncell (som man behöver göra i Inception!)
Nu ska jag och Ida snart simma, duktigt av mig. Och på tisdag åker vi HEEEM!

Pisch!

Det är mitt nya smeknamn. Hugo använder det 24/7, för det är ju så mycket lättare än säga Josefine (!?). Idag sa han: Hugos Pisch. Sen gav han mig en Bamsekram. Sikken sötnos!

Påtal om Bamse. Ikväll så ska jag sova i huset, Johanna är på julbord. Jag glömde uppebarligen min tandkräm nere hos mig---> Hugos Bamsetandkräm. Så fräsch !? Haha. Nu tror jag att jag ska gå o lägga mig och titta lite på, Hm, Sex and the city !? Är sugen på det i alla fall.

Snart är det helg. Tiden går så sjukt snabbt ! Vi får hoppas att de inte går lika snabbt när jag väl är hemma. Ska bli mysigt att träffa alla igen och bara vara hemma och ta det lite lugnt. Hoppas förresten att Hugo sover bra inatt. Gärna till sex i alla fall! För imorrn måste jag vara på G, jag o Elin ska nämligen inhandla de sista julklapparna !! Och jag har varit duktig och redan skrivit rim, till nästan alla. Även de som jag inte har köpt. Haha.

En stor julkram till alla!

Saffran .

Vill bara göra ett hyllningsinlägg till Saffran. Jag är beroende. Saffranskola, saffransbullar (Elin) och Lussekatter! MUMS. Jag vill baka Lussekatter hemma mamma!?

Ensam och ledsen.

Jag vet att det inte är långt kvar tills jag åker hem. Men just nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag känner mig ensam, jag känner mig ledsen. Jag vill att mamma, pappa och Fille alltid finns i samma hus som mig. Jag är inte en sån människa som ska bo ensam. Jag har en mysig stuga, men det är så jobbigt att alltid vakna och veta att man är ensam. Astrid hade frågat efter mig och när Ebba sa att jag har flyttat hit hade hon blivit ledsen. När jag läste det visste jag inte var jag skulle bli av. Jag saknar Astrid. Jag saknar mamma och Philip. Och pappa som jag inte har träffat på två månader .
Jag kommer ihåg när jag var yngre och skulle åka på simläger visste jag att jag skulle få hemlängtan redan första kvällen. Och det slog aldrig fel. Jag ska ha min familj nära och det har jag verkligen inte nu. Men man måste väl växa upp. Så nu sitter jag här, helt svart under ögonen och vill bara hem.
Det värsta av allt är att jag kommer sakna Hugo när jag kommer hem .

Dan före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan...........

Om två veckor är det julafton och det är faktiskt helt sjukt ! Jag har inte hadlat alla julklappar än och börjar få ångest. Eftersom jag inte har några pengar på kontot just nu så är det lite svårt att fortsätta. Men på onsdag åker jag till Nacka forum och fixar biffen. Jag har pappa, mormor och morfar och Ida kvar. Dessutom har jag kommit på vad jag ska göra till Johan och Johanna :D Tror att de skulle uppskatta om jag gjorde lite hemmagjort julgodis till dem ! (I alla fall gottegrisen Johan!). Är nöjd med det faktiskt.

Helgens planer har blivit lite annorlunda. Jag ska tydligen inte vara barnvakt på lördag och ska kanske hålla Elin sällskap istället. Så slipper hon vara heelt ensam ! Vi kan kanske baka något gott!? ;) Men först är det ju julbord på Ikea, lovely ! På söndag ska jag nog träffa Lisa och Jeanette. Det är inte heller helt fel!

På söndag vet jag att jag kommer ha en sån ångest. Jag tror inte någon kan förstå hur mycket jag vill vara hemma och se Luciasimmet i Broby. Får en klump i halsen när jag tänker på det. Har varit på det i över 15 år (?). Började ju som Lill-lucia 1994 och "Storlucia" 2005 (?). Gud vad jag vill vara hemma. Filma och förmedla känslan till mig, snälla Delfinare !!

Nu ska jag hänga upp tvätt och sen ska jag dammsuga nere hos mig, JIPPI! Sen bär det av till Slussen, ska träffa vår Kära Panda, Amanda. Vi ska fika. Det var en evighets sen vi träffades och det ska bli kul, kanske känns lite som hemma då. Jag slår henne om hon pratar Stockholmska ;)

Just nu vill jag att jag loggar in på min internetbank och då finns där ett par extra tusen. Det skulle behövas !

Puss heej

Bodde den där?

Känner att uppdateringar inte är min grej just nu. Skrev faktiskt en grym uppdatering igår, men då kom jag åt någon slags knapp så att internet försvann. But it's back!
Idag har jag och Elin, och Kerstin varit och julhandlat. Färdig med en del i alla fall! Och ikväll har vi tränat Ki-box. I loove it, trots en liten försening. Hemvägen var desto roligare, och om ett gott skratt förlänger livet så kommer ni få dras med mig väääldigt länge !
När jag kom hem (klockan 10?) ställde jag mig och gjorde Mannagrynsgröt, herregud vad gott! Nu ska jag titta på Sunes jul, och försöka att inte försova mig imorgon. Känns som att denna veckan har kännetecknats av försovningar. Men nu har jag faktiskt ställt två klockor !
Om exakt två veckor ligger jag i min underbara säng på Tennringen <3 Lovely! PÖSS

Pippi Långstrump.

Ja, Pippi. Tecknad ! Den går på 24/7 här. Jag kan snart alla repliker utantill! Jag har i alla fall gjort det igen. IGEN! Jag har kört vilse i Stockholm. Tur att att jag har Johanna. Hon ringde upp mig och efter 3o , JÄVLA, minuter var jag på rätt spår igen. Underbart ! Sen unnade jag mig en Kyckling med Cashewnötter. Sen skulle jag hämta min sko som hade gått sönder i ena sömmen. Tänkte att nu jävlar kommer det bli dyrt, jag bor i Stockholm (förlåt då, Saltsjöbaden). Men nejdå, han var så söt så :) 50 kronor!

Hugo är verkligen gullig, han har sina stunder han också. Han tar ljus i munnen och springer iväg, han kastar mackor (machma) på golvet, han kastar iväg nappen (jag tror han blir kulkastare i framtiden).. Och alltid har han sitt luriga leende på läpparna. Oftast kan man inte låta bli att skratta åt honom, för han ler med hela ansiktet. Munnen, ögonen och hans tjocka kinder! Haha. Sjukt. Jag tror jag kommer sakna honom när jag åker hem över jul.


Nu ska jag kolla vidare på SOS Väskust efter mitt samtal med pappa ! Hoppas att allt är bra med er där ute (i cybervärlden!). Och Stor Decemberpuss på er! :D

(Förresten så har vattenledningarna frusit, isch. Vattnet är inte gott, om man har turen att det kommer något! Stackars oss :)  )

RSS 2.0