Love .

Som ett litet barn.

Åh. Jag har alltid älskat julen. Men i år är det något alldeles speciellt. För i år har jag min älskade Kasper och det är hans första jul! Vem tror vi kommer få flest julklappar imorgon.. ? Jag sätter mina pengar på Kasper :) Och det förtj'ar han, så söt som han är (A) 
 
Ikväll har vi gjort julskinkan, samt smakat den. Satan vad god den var.. Och som jag längtar till all julamaten imorgon. Bäst jag slutar skriva om mat, blir ju hungrig. Jag är lycklig över snön förresten. Vit jul, JA TACK!
 
Nu ska jag lägga mig och gosa med min underbara son.
 
God Jul på er!
 

Hm..

En fråga.. Läser du verkligen min blogg André ? Gör du det så kan du säga vad jag har skrivit nu, på julafton.. Hoppas att mjölkgroggen smakade bra!!

Myysfaktor 200%

Har varit i Helsingbord idag o besökt Evita, tillsammans med Ida. Det var mys på hög nivår o vi åt fondue !
 
Mn något som är ännu mysigare (faktiskt); Kasper var grymt övertrött när vi kom hem så jag försökte få honom att somna.. Provade allt, som vanligtvis brukar funka. Men Icke. Så jag la mig på sängen o honom på min mage, o han blev tyst.. Men han ville inte sova, Utan där låg vi i säkert 40minuter o bara myste. Det var ju till o med så jag fällde en tår. Min fina underbara Bebis. Du är så Bra ! Ja rent ut sagt bäst!
 
P♥L Kasper o Josefine

Dagens..

Citat. Vi åt fisk till middag idag Och hade sån citron på flaska. Fråna Turkiet, som vi köpt där, för att ha i håret: Citron+sol=blondare hår...
 
Jag: -Men är det inte denna citronen vi brkar ta i håret mamma ?
Mamma: -Jo, ta du lite i håret o lite på fisken med..
 
 
Hm, What to say? 

Kaspers lista.

Tänkte göra en liten "gillar" o "gillar inte"-lista! 
 
Kaspers "gilla"-lista:
 
-Mjölk, "Mums och slurk"- säger han ! 
-Bada, "Det är så mysigt ! "
-Åka vagnen, "Mamma får jobba, jag får mysa"
-Ligga på skötbordet o kolla på de egyptiska elefanterna, "Finns det verkligen Elfanter i Egypten, mamma?"
-Sova på mamma. Detta tycker även mamma är mysigt ;) 
 
Kaspers "gillainte"-lista:
 
-Byta blöja, "Isch vad kallt"
-Komma upp ur badet, "Isch vad kallt"
-Vara hungrig, "Finns det något värre...? 
-Ha ont i magen.
-Vara övertrött, detta gillar inte mamma heller ;) 
 
Idag när jag var nere i källaren, såg jag att vi hade över 200blöjor. Oops, hade nog klarat oss om vi blev insnöade ;) Men får man kuponger, och det är extrapris så "Vad ska man göra?" ;) 
 

Vill inte.

Det sista jag vill är att snön försvinner, som de faktiskt påstår att den ska göra.. Man blir ju gladare o piggare av snön och det finns Inget positivt med att den skulle regna bort...

Idag har jag gjort en väldigt god gärning. Jag skänkte 50kr till musikhjälpen . Man ska ju då önska en låt. Jag önskade Timbuktus Fallskärm för den är så underbart skön och påminner mig om när jag flyttade hem från sthlm. Hörde den för allra första gången på vägen hem.

Idag hade vi besök i trädgården!



Ledsen att bilden ligger...

Just saying ...



Ibland..

Blir det för mycket, ord sårar mer än man kan tro. Idag hade gärna tagit Kasper med mig långt, långt härifrån. Just nu är han allt jag behöver, inget annat betyder något. 

Gud !

Det är så underbart vackert ute att jag dör en smula ! Jag är lycklig över att snön har kommit och julkänslan har infunnit sig! Mer julkänsla än jag har haft flera andra julaftnar ! 
 

Så...?

Vad tycks om min nya Header? Måste bara säga att det är snyggvet Julia Andersson som fixat den. Danke!
 
Idag var vi på föräldrargrupp. Och imorgon står det återbesök hos barnmorskan och ett besök i stan med Matilda på "attgöralistan". Bjuder på en söt bild här (eller två?) !
 
Natti allihopa. Nu ska jag somna med näsan i nacken på Kasper, Mys ;)
 
 
 
 

Hohoho..

Åh, julen närmar sig verkligen med stormsteg och det är en del saker som ska hinnas med innan dess ! 
 
-Julbord på Ikea
-Julhandlinge på Väla
-Luciafirande i simhallen
-Julmiddag
-Julkort ska skickas
-Träffa kusiner
 
Tror det var allt, men det är tillräckligt känner jag ! I helgen bytte mamma gardiner, mattor, tog fram adventsljusstakar och julstjärnor ! Och jag älskar det. Det är mycket mysigare att vakna och komma upp till julpyntat hus! Längtar till granen ska in, det luktar så gott :)
 
I veckan ska vi hinna med föräldrargrupp och återbesök till barnmorskan ! Och nästa vecka ska vi på Kaspers 2-månaders (what!!??) besök. Då får vi också reda på hans vikt igen, eftersom 2veckors uppehåll . Han lär va över 4-kilossträcket nu. Oops :)
 
Nu ska jag fixa o dona lite. 
 
P♥L Kasper o Josefine

Ojdå.

Jag har varit VÄLDIGT dålig på att blogga. Men imorgon lovar jag ett längre inlägg. Hoppas det är okej ;) 

RSS 2.0