Robin Hood !

Klockan är mycket och jag ska upp om sex timmar, för att skjutsa Johan till tåget, men jag känner mig elak om jag inte uppdaterar :) So shooooot:

I fredags hade jag en trevlig dag (till skillnad från en annan, snöig, fredag) . Jag började förmiddagen med en sovmorgon för att sen ta sig till friskis och träna. Kände mig sjukt duktig när jag t om sprang på löpbandet, vilket inte har hänt på år och dag ! Tjurruset nästa ;D Jag fortsatte köpte min kamera, på Siba i Sickla, av en snäll turk. Han gav mig två års garanti helt gratis :D Sen fortsatte jag till Kungens kurva för att träffa Ida. Vi åt köttbullar (16:-!!), jag berättar inte hur många portioner ;) Vi shoppade lite på Ikea och sen begav vi oss ut.

Efter detta var det meningen att jag skulle på dejt, men snyggingen som jag skulle på dejt med blev sjuk :( Så dejten blev med Ida istället. Bio, Social network, med godis och mys. Desto mindre mysigt var det när jag körde vilse på vägen hem och irrade runt i ca 1.5 timme xD Men jag kom hem till slut ! :D



I lördags tog jag det lugnt på förmiddagen, sen åkte jag med Johan, Johanna och Hugo in till stan för att hämta upp mor och bror ! Tåget var sent, men bättre sent än aldrig :D Vi gick och åt i Kungshallen (<3) och sen åkte vi hem, lämnade grejorna och körde till Maxi för att köpa kvällsmat. På kvällen badade vi Jacuzzi och bastu och bara myste :)


Idag har vi varit i Sickla och fönstershoppat och sen har min bror hjälpt Johan att köra båten till Nacka. I kväll skulle vi ha åkt till Heron City för biomys, men vi stannade hemma och tittade på Robin Hood, den var sjukt bra! Nu ligger jag här i min säng o mor o bror ligger i gäststugan.


Imorgon blir det Skansen, Hugo är ledig från dagis. Det ska bli så kuul :) Hoppas allt är bra med alla. Godnattpuss på er :)

Diary.

Jag håller på att uppdatera min dagbok. Är det någon som inser hur fruktansvärt jobbigt det är ? :O Usch, eller isch som jag numera säger.

Imorgon ska jag köpa träningskort på friskis, tillsammans med Elin, en annan barnflicka. Och vi ska träna Styrketräning och sen ska vi nog äta lunch i Sickla. Det ska bli kul.

Jag längtar till fredag, först Ikea och sen ska Josefine på dejt :) Såå mysigt ! På lördag kommer mamma o Fille och ska hitta på en massa roliga saker ! Hugo är ledig från dagis på måndag. Då ska vi på Skansen eller något akvarium eller något.

Hoppas att allt är bra där hemma! Puss och kram från mig.

Hang with me.

Helgen! Den har verkligen varit rolig :) Vi tar det från början:


Fredag:
Hade bestämt mig för att åka in till stan och helt och hållet shoppa loss! När jag vaknar och tittar ut så SNÖAR det. Verkligen vräker ner, ja herregud. Men Josefine Optimisten Broberg tänkte att det förmodligen inte var halt ute. Så jag gick till bilen och körde ut från min plats. När jag skulle köra upp för andra backen blev det ganska svårt. Brukar bli så om man har sommardäck+snö (har jag numera räknat ut!) Summan av kardemumman: Jag kom inte upp för backen och gled istället ner för den rakt in i ett staket. Var jag skakig när jag gick ur bilen !? JAA! Ringde Johanna och hon sa att jag skulle kolla om bussen gick, vilket den gjorde, FYRA timmar senare! Så jag började traska mot Solsidan. Men jag blev räddad :D :D Tildas pappa Kenneth, en vän till familjen, plockade upp mig och körde mig till solsidan ! Dessutom fick han min bilnyckel och skulle dra loss bilen! THANKS! Jag åkta in till stan, träffades Johanna och åt lunch med henne (Såg min första kändis, Dhani från A-teens xD) Sen åkte jag hem från stan med Johanna och på kvällen passade jag Hugo.
Lördag:
Åt frukost med familjen och vid två åkte jag med Johan och Hugo in till stan. Träffade Ida och vi åkte till Huddinge, där vi handlade allt möjligt och sen åkte hem till henne. Där åt vi varma mackor och gjorde oss otroligt vackra (vackrare!). Sen åkte vi till Josefina, köpte mat och bara hade otroligt trevligt!! Vi lekte lekar och drack champagne, duktiga flickor som skrivit så många tentor ! :D
Vi tog taxi in till Karolinska Institutets festlokal (tror jag!?) och festade loss helt och hållet ! Ändå fram till halv tre, då vi sakta men säkert, i kylan, tog oss hem Och upptäckte att Idas SL-kort var borta. Innan vi somnade (jag i sängen och Ida på soffan) åt vi ostkaka <3
Söndag:
Vaknade inte förrän kvart i tolv, så himla skönt att sooova ! Vi åt lång mysig frukost. Med brieost, rostat brö och te. MYYS! Vid två ringde någon och ville träffa mig, så då fick jag fixa till mig lite ;) Träffade denna, söta, person inne i Huddinge och hade fruktansvärt trevligt :) Sen fick jag skjuts till Saltsjöbanan. När jag kom hem var Elin här, som ska jobba som barnflicka hos en familj som Johan och Johanna känner. Hoppas att vi kan träna tillsammans och göra lite annat skojj också :)
Nu ligger jag här i min säng och är allmänt lycklig ! Mamma och Fille kommer hit nästa vecka, min stuga är nystädad och jag fick en jättefin klocka av Johanna idag!
Puss på er allihopa !

100.

Nu har jag skrivit 100 inlägg. Wow.
Jag äger också en microvågsugn nu ! Det känns så himla bra, ny diet? Popcornsdieten, maybe ;O
Puss och kram och hejdå !

Kallt.

Har hänt väldigt mycket saker idag! Vaknade halv sex och har på denna tid hunnit med:
*Kört från Älgö och tagit tåget mot T-centralen.
*Köpt en tidning som jag uppenbarligen redan läst !!
*Suttit på centralen och väntat.
*Åkt tåg, tittat på Vänner och sovit.
*Varit hos farfar (och farmor) som hade kalas.
*Ätit; Älg, hjort och vildsvin (!?)
*Varit fyllechaffis (*2!)
*Slängt mig på min alldeles egna säng!
Så underbart att få en liten weekend hemma i Knais ! Nu ska jag nana, natti på er !

Powerwalk i ett regnigt Saltis.

Ja, i morse var jag duktig. Jag lämnade Hugo på dagis och sen gick jag en powerwalk, förbi Grand Hotel och ut på en ö. där Saltsjöbadens friluftsbad ligger, om ni vill veta. Körde inom affären och köpe MÖRK HÅRFÄRG! (Där de för övrigt selade in någon film/serie, såg dock ingen kändis ;( ) Och när jag kom hem tränade jag "Biggest loser", vilket verkligen är dödsjobbigt. Träningsvärk imorrn ? JA xD

Jag har städat hela dagen och det är också motion, till lunch åt jag blodkorv och så pratade jag med Frida som fyller 20 idag! Grattis :) Nu sitter jag här med hårfärgen i. Läste på någon hemsida att det är viktigt att man har en färg med röda pigment så att håret inte blir grönt, så jag tog en mellanbrun, som också hette Brown bronze eller något. Men fan vad rädd jag blev när jag öppnade tuben med färg, den var orange !!!! Men jag tog i den och nu börjar det bli mörkbrunt. Så kan alla hålla tummarna för att detta blir bra? :) Ska tvätta ur det om ca 20 minuter. Haha. Någon som vill ha ett kort när det är färdigt!? ;D
Imorrn är det fredag, redan!? Och jag ska inte göra något speciellt. För på lördag ska jag åka hem och fira farfar. Det ska bli trevligt :) Har dock inte haft så mycket hemlängtan som jag trodde att jag skulle få. Ingen alls om jag ska vara ärlig! det känns bra, men ska ändå bli kul att komma hem.
Nu är det så att jag vill gärna att ni kommer upp här, jag vill hitta på saker. Så bara hör av er! :D Ska förresten, kanske, byta nummer snart. Kommer då ha telia, men det får vi se. Hoppas att jag kan behålla mitt gamla nummer :)
Puss och kram, ha en bra dag och hoppas att ni har lika fint väder som vi har fått i eftermiddag!

Can somebody help me!?

Ska jag vara blond eller mörkhårig!? Jag har en grym ångest just nu och kan verkligen inte bestämma mig. Eftersom jag trivs så bra i båda!
Så hjääälp mig att bestämma!

Slut.

Ja, nu kräver jag kommentarer. Annars slutar jag med detta. Så, kommentarer folket. Med jämna mellanrum.
Tack för mig ;)

Bra. Dåligt.

Nu ska Josefine göra en (två) lista på bra och dåliga saker med att ha flyttat till Stockholm.

Bra.
*Jag får bestämma helt över mig själv, kan sova när jag vill. Vara vaken (eller naken) hela natten om jag känner för det :)
* Jag kan köpa och äta vad jag vill, även om jag är grymt förvånad över hur nyttiga saker jag har köpt hittills !
* Mamma blir inte arg, fast jag somnar till tv:n.
* Jag har fått bredare säng!
* Jag har en egen bil.
* H.U.G.O! Åh, I love him.
*Johanna och Johan, de är så underbara. Känns som att jag och Johanna har känt varandra jättelänge :O
*Huset är så fint och ligger precis vid vattnet. På vintern kan man åka skridskor!!
*Jacuzzi (!!)
Dåligt.
*Det är otroligt trångt att diska!!
*Det mesta är lite trångt (A)
*Jag saknar hemma, litegrann (min säng, mamma, pappa, Fille)
*Bussarna härifrån går cirkus en gång varannan dag, så jag kan inte vara miljövänlig.
Kommer inte på mer just nu, får se vad som dyker upp i skallen ;)

Det är kul, kul o jättejättegott.

Idag har jag gjort mycket nytta! Jag har varit och handlat, skaffat p-skiva (nej, inte p-stav), tankat, skaffat bibliotekskort och varit ute och gått! En eloge till mig.
Dock inträffade en liten incident när jag var ute och gick . Jag går en runda som är längs med havet mest hela tiden och när jag kom fram till lekplatsen så kände jag för att gå ner till vattnet. Där är liksom Älgös badplats med brygga och en liten strand. Så skulle jag sitta ner och bara ta det lugnt och kolla på den fina utsikten. Sätter mig ner, känner något blött på låret, tror ni inte att jag har satt mig i en fågelskit? Snacka om att förstöra helhetsintrycket.
Nu ska jag duscha och fixa dagens i-landsproblem. Duscha håret eller inte? Hör att Hugo är precis utanför så får väl gå ut och hälsa på sötnosen.
Puss och kram !

Sötnos.

Ja, herregud vad gullig Hugo är! Igår hämtade jag honom tidigare på dagis, ensam för första gången (fasade lite för att köra med honom i bilen och titta lite extra mycket på honom, så jag skulle köra av vägen :O ) När jag kom fram till grinden, de var ute, så kom han gående emot mig och log! Så underbart. Sen körde vi hem, och trots att han varit ute hela långa dagen så ville han gå ut igen. Så vi gick till lekplatsen, mycket uppskattat!
När vi kom tillbaka från lekplatsen åt Hugo och när mamma Johanna kom hem var han på underbart humör och gick runt och skrattade. Blir man glad eller? :D
I helgen ska jag och Ida ha mysig filmkväll, ska träffas i stan på lördag för att äta och sen ska vi hem här för att bara mysa!
Nu ska jag upp till huset och äta frukost.
Puss och kram

Stockholmia.

Här ligger jag, ensam i min stuga, och myser. Det är skönt och jag älskar att min tv fungerar, att min dator fungerar och att här finns rullgardiner (vilket underlättar Allt). Det enda jag inte gillar just nu är att jag verkligen måste skriva dagbok.
Idag åkte mamma och pappa hem, såklart. Det var inte så hemskt som jag trodde, vi ses snart ju :) Efter det åkte jag, Johan och Hugo in till stan. Där droppade Johan av mig och Hugo och vi gick runt ensamma i stan i två timmar, vilket gick jättebra! Nu har jag varit inne hos Hugo, medans han sov, eftersom Johan var ute och sprang.
Imorgon tänkte jag åka in till stan för att träffa Ida, men det verkar som att bussarna går sämre än i Östra Göinge kommun, får kanske ta bilen. Den som lever får se !
Jag hoppas att ni saknar mig där hemma ;D
Puss och kram <3

Upp och ner.

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Nervös eller förväntansfull. Det känns som att antingen kommer det gå jättebra eller käpprakt åt helvete. Jag hoppas att detta kommer bli en bra vändning i mitt liv.
Jag hoppas helt enkelt på det bästa och på att jag inte kommer vilja åka hem tio minuter efter att mamma och pappa har kört.
Jag älskar er i alla fall men vet att jag faktiskt måste flytta någon gång.

RSS 2.0