R.I.P

Man kan tro att min blogg har dött. Men den ligger bara i koma :) Vaknar snart upp, eftersom våren är här! Men all pollen försvårar läget.

"I position tre ska ni ha rumpan långt bak, ovanför styret"

Har tränat spinning idag och jag älskar när människor säger fel.. FAIL!

Jag fick ett ryck och blev jättesugen på LOADEX, en "sportdryck" vi drack under en period när vi simmade. Med päronsmak... Mumma. GE MIG!

Jag är för övrigt grymt beroende av att köpa tidningar :O

Jysk.

Om ni undrar över rubriken så har jag kommit på en sak! Vet jag inte vad jag ska ha för rubrik så skriver jag bara in en bokstav i googles sökfält och tar första bästa ord. Därav: JYSK.

Jag är i alla fall trörr och ska snart gå och lägga mig. idag har min stegräknare visat att jag har gått 3mil på jobbet. Dessutom var jag och Ida ute och gick i en och en halv timme medans brodern tränade (=+6km). Jag har dock dåligt samvete, blev tårta idag på jobbet, en som fyllde år.. Jobbet ja, känner mig lite trött, med tanke på att jag inte vet hur det blir. Men min snälle (och ibland aggressive) mamma ska ringa till Af imorrn. Hoppas det sätter sprätt på de jäklarna.

En fråga, alla som har ett bra svar: SVARA. Hur slipper man sötsug? Ja, jag är sugen på att äta, inte bara sötsaker, hela J*VLA tiden :@ Så snälla, ge mig tips, I'll love you if you do! Nu ska jag gå och titta på sista stunden av en film som jag köpte i lördags, förmodligen den första filmen jag har köpt, Ever.

Hejsvejs på alla där ute! <3

Påsk är en högtid som anses trevlig.

Dagen har, givetvis, bestått av jobb. Riktigt sleten idag och fick riktigt skituppgifter. Packa om 60 väskor, med tre väskor i varje, en väska ska bort och de andra två ska ner i en annan kartong som sen ska till Finland. KÖTT FIFAN! Det är tungt och extremt tråkigt, men får väl härda ut! Vill ha "riktig" lön snart.. 133kronor om dagen är för jävla lite! När jag kom hem orkade jag i alla fall inte göra något mer än att äta. Nu är min bror på träning och här sitter jag i källaren med Gibbe (de ska lana)... Ska väl sova snart, med tanke på att jag ska börja klockan sju imorrn, så jag kan sluta 4 :)

Jag älskar honom ! (ingen namn nämnda, säger bara Micke ;) )

Kisu på er! ;)

Dagens citat!

Idag har farmor och farfar varit här och ätit påskmiddag :) Blev sill, lax och paj ;) Haha. Kort och koncist. Sen spelade vi Wii och nu har vi precis avslutat en andra runda av "Hollywood".

Dagens citat:

Josefine: "Usch, jag skulle behöva urinera!"
Farmor: "Sa du att du behövde onanera?"

Dagens pensionärer ;)

RSS 2.0