Utmaningen..

morgon är det dags för en stor utmaning för mig. Min lilla plutt ska vara ensam hemma med mormor och morfar medans jag ska på Vårshow i Bjärnum. Och Gud jag vet inte hur det ska gå. Jag vet att han trivs hos dem, att de kan trösta honom och allt det där. Men ändå, det kommer vara jobbigt.. Framförallt kommer det bi svårt att tänka på annat ! Men någon gång ska ju vara den första. Och så länge mina bröst inte exploderar under tiden så är det nog rätt lugnt ;)
 
Idag fick Kasper dessutom sitt vaccin. Aj. Först fick han ett stick som gjorde ont och lagom tills han blivit glad igen fick han det andra. Inte roligt alls och jag tyckte också det var lite jobbigt, fastän jag inte är spruträdd alls. Men nu är det gjort och ska inte göras förrän om ett halvår igen! Han vägde förresten 6715gram och var 64,5cm lång. Stora killen. Och om två veckor är det dags att börja ge honom mat. Det ska bli roligt :) 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt "Unga mödrar" och lägga mig bredvid det finaste jag har ♥

Tänk om jag hade en liten, liten apa. OOmpa OOmpa..

Alltså jag gick och tänkte på en grej häromdagen. Kasper blev fem månader i lördags, vilket är cirkus 150dagar . Varje dag har 24 timmar=3600timmar. Och på dessa fem månaderna har jag varit ifrån Kasper i kanske, sammanlagt, 3timmar. Det betyder att jag har spenderat 3597 timmar med kärleken i mitt liv. Kan det bli bättre? När man tänker efter är det ju helt sjukt egentligen, vilken omställning det blivit. Men en bra sådan !! 
 
Nu ska jag gosa ner mig i Kaspers dubbelhakor. Förresten, jag vill va social o träffa folk!Bara det planeras lite så kan jag också förflytta mig ;) så hör för bövelen av er. Någon måste ju vilja ses ! ;) 
 

Panik.

Ni som känner mig (någorlunda) väl veta att dt finns två saker som jag hatar lite mer än allt annat. Två saker som ger mig rysningar bara jag tänker på det. Vet ni vilka jag menar? 
 
1. Fåglar
2. Hårstrån
 

Just nu tappar jag mer hår än jag någonsin gjort innan och det ger mig panik ! Det är hårstrån, från mig, överallt ! Det brukar bli så, när man fått barn, att man tappar mycket hår efter någon månad. Och nu har jag kommit till den fasen. Det gör mig som sagt galen. I sängen, på mina kläder, i Kaspers händer, på golvet GAAAAAH! Innan duschen, i duschen o efter duschen känns det som att jag tappar halva kalufsen, varje dag ! ;( 
 
Idag blir Älskade Kasper 5månader ! Jag känner mig som en gammal tant när jag säger det, men Gud vad tiden går fort ! Vi ska fira denna femmånadersdag med loppis och Mellofinal! Och om en månad är det dags att börja äta lite mat för Kasper ;) Spännande ! 
 
Nyfödd
 
Fem månader ! ♥

RSS 2.0