Mitt hjärta gör ont .

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Detta är den värsta känslan som jag någonsin har haft. Jag känner mig så tom, men ändå full av känslor. Det känns som att jag ska explodera. Bli arg, ledsen, förtvivlad.

Att veta att jag inte kan påverka är det värsta. Att allt aldrig kommer bli som det har varit. Jag har haft det bästa månaderna i mitt liv, och nu är det över. Jag älskar fortfarande dig och jag önskar du kände det samma. Jag sörjer oss.

Väck mig.

Jag kan inte andas .

Inlägget Orvar !

Gud. Jag är glad ocg stolt. Glad eftersom jag har jobbat idag och nu har jag ledigt i två veckor. Jag ska åka hem till min fina familj och fira jul.. Jag ska träffa vänner och ta det lugnt ! Dessutom ska jag och Ida äta fondue ikväll. Imorgon ska jag på födelsedagskalas med min älskade och på söndag tror jag att jag och han ska gå på restaurang. Mysigt värre !

Stolt är jag därför att jag har blivit så bra på att hittai Stockholm. Idag, på jobbet, var vi först på Östermalm (vid Dramaten), sen åkte vi till en helt annan del av östermalm, därefter åkte vi till Kungsholmen och sen åkte vi ut till Örby. Alla icke-stockholnare... Låter det inte svårt? Och jag klarade det ! JAG KLARADE DET! Utan karta och utan hjälp från hon som jag jobbade med. Och det känns bra, det betyder ju för fasen att jag börjar hitta i Stockholm .


Jag fick en glad nyhet idag också, min vän Ida (B) kommer upp till Stockholm i Januari. Känns bra att ha lite planer för våren också För den är här innan vi hinner räkna till tiio ;)

Nu ska jag faktiskt skala lite potatis och sen ska vi utrymma mitt rum, vi ska äta fonduen där och jag vill inte att all luktar frityr xD Och nu tycker jag att vi alla håller tummarna för snö till jul !!! :D

Ickia.

Idag var vi och åt julbord på Ikea. Jag, Danne, Ida, Richard och Viktor. Det var en trevlig tillställning med en del hån och munhugg. Efter det såg vi en/två kändisar. Niklas Strömstedt och hon som han är tillsammans med.

RSS 2.0