Fast .

Jag älskar när man skriver ett inlägg och datorn får GETA-rycket och raderar det. Det jag skrev var i alla fall att jag har ett heltidsjobb=underbart. Det är nära, både från Huddinge och Älta, det är bra betalt och man får världens träning ca 8h/dag. Så man behöver inte dö av dåligt samvete för att man inte tränar efteråt.  Jag har fått ett städjobb då alltså. Varsågod och kom med fördomar, men jag är glad :) (111kr/h är inte dåligt).

I helgen flyttade jag till Ida, men igår sov jag i Älta, och samma sak ikväll. Jag klarar mig inte riktigt utan Daniel. Han är underbar (men ibland jävlas han, nyss slickade han mig på armen!!!) Det var väl en rapport ur mitt liv.

Förresten, kommer hem sista helgen i September, för den årliga äppelmarknaden. Naaaajs ! (Majs!)


Någonting på gång !

Jag har något stort, viktigt och bra på gång. Så det skulle vara väldigt vänligt av er att hålla tummarna imorgon. Helst hela dagen. För jag vill att detta ska gå vägen. Allt skulle kännas mycket bättre då.
Jag älskar dig Daniel Alexander Karlsson och jag är lycklig att det är vi. Du är underbar <3

Måste..

Måste SÄLJA SÄLJA SÄLJA !

My gaawd!

Jag har liksom inget att skriva om. Jag är med Danne, och jag är lycklig. Förutom att jag inte tjänar några pengar, så kan ni hålla tummarna för att jag får något av de andra jobben som jag har sökt.. ? Ida kommer till Stockholm på onsdag :) Och jag kommer nog trffa Hugo (<3) snart!

Hoppas allt är fint med er !? Det känns som att det var typ minst 2månader sen som vi var i Turkiet, men det är bara 1! Dessutom har jag varit med Daniel sen 2.5veckor tillbaka=seperationsångest när jag flyttar till Ida! Men Ida är ju också bäst"






Kärlek .

Heey

Jag lever, jag lovar. Jag befinner mig i Stockholm och jag lever. Vi kom upp igår, jag och Danne och jag fick ju hemlängtan direkt. Det är jobbigt detdära. Men jag har ju Daniel och snart har jag Ida. Det kommer bli bra det där ! Jag lovar att det kommer upp Turkietbilder snart ! See ya .

RSS 2.0