Ris a la malta.

Vi hade de till efterrätt idag. Fick mig att sakna Sally. Vill här, i detta blogginlägg, skicka tusen pussar till henne, eftersom hon har lärt mig älska RIS A LA MALTA! Wiie :) <3<3

Dagen har förövrigt varit bra! Jag älskar person(erna) jag jobbar med på lagret, så sköna :) Efter påsk blir det att åka ut till alla affärer som jag ska packa upp väskor i, kuul! Har träningsvärk i benen idag, men gick ut och gick en liten runda ändå, underbart väder!

Det ska också blir väldigt skönt med långledigt till helgen. Hoppas på vackert väder :)

Natti! рожа på er alla! ;)




Gammal bild, but I like it! Gammal bild, but I like it!

Timotejallergi.

Vet inte varför jag har det som rubrik men har gym ångest över vad jag ska ha för rubrik varje gång jag ska skriva ;O

Idag har jag jobbat, blev en liten konflikt (som jag ej deltog i) på frukosten, dagens händelse ungefär. Nu ska jag snart iväg till snappe :O Fille ska på utvecklingssamtal och eftersom vi ska köra direkt till Brony sen måste jag följa med. Kanske stöter på någon gammal lärare? Spännande :) Sen ska jag träna med Ida, det känns bra nu, viktkurvan går neråt ;) Förresten, sa till min chef idag när vi ska åka till Turkiet, det var typ de veckorna alla andra skulle ha semester, skönt...

Öptüm på er :) <3

My hips don't lie..

Det är min nya slogan :O I like it ;) Haha. Idagens är jag riktigt j***a trött. Jag har ju burit kartonger hela veckan! Dessutom har jag simmat i en och en halv timme... Det känns i alla fall bra att det bara är fyra arbetsdagar nästa vecka!

I fredags var Cecilia här och vi åt, spelade spel och kollade på vänner. Trevligt att jag somnade när vi kollade på Vänner, förlåt Cecilia (A) . Igår var vi hos mormor, som har fyllt 70, och åt och spelade spel. Idag har jag tränat, haft träning och tvättat bilen och ikväll är det tränarmöte. Trevligt, men jag tror jag kommer somna! Haha, vet inte riktigt vad det är med mig.

Förövrigt är jag också väldigt trött på att blogga, precis som Cecilia, men jag kämpar på! haha. Nu ska jag nog snart sova, eller vila, om mamma itne förbjuder mig :O Brukar bli så; "Sov inte nu mitt på dagen, då kan du inte sova ikväll", men inte liten Nap kan väl inte göra något ? :) Längtar till Turkiet förresten!!

Puss och Kram JosefinE(!)

Jag hittar inte klippet på de två älskvärda tvillingarna på youtube... Men här har ni länken! (Har förövrigt läst att det inte är tvillingar, utan en kille ihopklippt :'( ) http://existenz.se/out.php?id=22418

Köss.

Ja, jag orkar inte riktigt uppdatera om helgen nu. Kan säga att jag har haft riktigt roligt och helt sjukt vad jag saknar Ida nu ;( Men vi ses snart igen :) Riktig uppdatering om Stockholmshelgen kommer förmodligen imorrn!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb, scary, hoppas det går bra. Ni får även en uppdatering om detta imorgon.

Lycklig.

Dagen har gått upp ocn ner :) Men den slutade bra. Resultat: "jobb" från och med onsdag. Ska börja på Cavalet här i Knislinge, och praktisera. När jag är "fullärd" ska jag istället börja jobba, MED LÖN xD Jag säger bara utomlands Julen 2010! Imorrn ska jag till Stockholm, och det ska bli underbart.

Livet leker. PUSS!

Penisarm.

Ja, man kan faktiskt få det. Mamma sa de xD

Idag fick jag ett paket från tomten, i brevlådan! Det var en bok. "När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var".. Kan någon gissa avsändaren? Jag har haft lite problem med att komma på vem det är, N O fucking T.

Idag tog jag tag i mitt liv och mailade en på högskolan, om lärarprogrammet, vilken kurs man ska gå om man inte vill läsa programmet men ändå läsa en passande kurs. Får förmodligen svar imorrn :) Dessutom hoppas jag att mina glasögon kommer imorrn! Idag blev jag "blond", eller så blond det gick att bli med mitt, nästan, svarta hår. Det blev nog ganska bra :) Den som lever får veta ;) Om det blev bra alltså.

NU vill jag ha fredag :) Så ja och Emil kan åka upp till Ida! Ska bli riktigt kul, gött med litet avbrott i vardagen. Ska shoppa också, alltid kul ;) Nu ska jag kolla klart på Bröllopsfotografen, för femte(!?) kvällen i rad.

Nattis ;) <3

Mitt nya ledord är: Sentimental.

Jag herregud, det kommer hela tiden fram sånna saker som man blir deppig, och glad av. Studenten, Egypten, Turkiet osv. T om FN-rollspelen har jag börjat sakna. Då känns det som att det är illa. Dessutom vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv, och då saknar man ju det som varit ännu mer. Vill ha jobb NU! För jag vill verkligen inte börja plugga egentligen, men jag måste ju om jag inte får något jobb.

Längtar i alla fall redan till nästa helg. Vet att man inte ska gå runt och längta, men denna veckan kommer jag göra det. Ska ju till Stockholm, känns som en evighet sen jag träffade Ida. Så nu är det äntligen dags! Och vi komemr säkert ha jätteroligt :)

Helgen har bestått av simtävling i Helsingborg och kalas för kusinen Elin. Åkte med Idag till tävlingen och vi körde inom Väla och Ikea. Blev ett läppstift och ett par örhängen, och även flourtabletter med Hallonsmak :D Jag har också bestämt mig för vilka glasögon jag ska ha, niice :)

My new look.

När kalla nätter plågar mig om minnen om hur det var.

Mohaha.

Ja, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva :) Ska i alla fall beställa provbågar nu, ska ha nya glasögon!  Dessutom har jag och Cecilia pratat, Aupairer ? Vad sägs ? :)

Vår känsla.

Haha gillar ni min särskrivning? Den är till för att provosera! Jag är inte så efterbliven :) Hoppas bara ni läser detta och inte bara läser överskriften och tror att jag verkligen är helt retarded... Mm ;)

Jag säger bara Malmö stad. Helgen har varit spännande med inslag av parkeringshus, thairestauranger (stavas det så!?), China Box och Skogsfrukt. Bion var riktigt bra, alltså Valentine's day, och jag tycker att helgen varit bra. Förutom, som alltid nästan, jag har sovit lite för lite. Känner att jag måste vara utvilad i veckorna annars blir jag på pisshumör. Så nu ska jag snart gå och sova, behöver dock varva ner lite efter tränarmötet, det är faktiskt roligare än vad det låter!

Imorgon återvänder jag till dagis och väntar på ett viktigt telefonsamtal. Hoppas jag får jobba lite nästa vecka med, behöver pengar. Ser förresten verkligen fram emot Sthlm nu! Pumpen är rolig och jag saknar Ida!

Puss och Natti, natti.

Happyface.

Känner mig allmänt glad .) Mår dock lite dåligt över min ekonomi, vilket kan vända inom kort! Ikväll ska jag beställa biljetter till Stockholm, i helgen ska jag och Cecilia ha grymt kul och nästa vecka händer säkert en massa spännande också! Dessutom älskar jag vädret! Nu blir man verkligen sugen på riktig vår, vara ute hela tiden med de små söta barnen.

Nu ska jag snart gå och duscha, sen MÅSTE jag läsa ut min jättebraa bok! Och som sagt imorrn ska vi först till Malmö, kolla bio. Sen ska vi bada på lördag :) På Hörbys nya badhus, med solstrand. Spännande !!!

Puss till er från Mosefine (kallas så på dagis xD)

Om blickar kunde döda hade hela SP3D delat en massgrav.

Någon syftar här på en lärare, ni som gick på Söderport kanske vet vem? :) Låt mig höra vad ni tror ? ;)

RSS 2.0