Türkey

Jag blir deprimerad. Skrev nyss ett långt och fint inlägg som försvann när jag skulle lägga till en bild. Snyft*

Den innehåll bland annat:
*Kolla k-bladet, jag kommer dyka upp ;)
*Jag vill ha kebap, turkar och solbränna.
*Imorrn ska vi fika hos farmor o farfar, köra mot sturup, äta kinamat och flyga mot turkeyland!
*Min bikini kom idag :D :D En jävla tur! (eller det var 2st egentligen)
*Våra pocketböcker har dock inte dykt upp, snyft igen.
*Ska köpa tidningar imorgon! MIN DAG ÄR RÄDDAD (som om det inte är tillräckligt att vi ska åka till Turkiet!)
*Vi kommer att ha övervikt på bagaget!

Kommer inte på mer nu xD

Öptüm på er alla, miss you already!
FÄÄST när jag kommer hem ;D

MyggA

Jag hata alla jävla mygg. Fick en j.vla massa myggbett på midsommar (SOM FÖR ÖVRIGT VAR SJUKT KUL!) och det är nog lättare att säga var jag inte har dessa kliande djävlar!

Nu är det inte så långt kvar tills vi åker och idag var jag och mamma inne i stan för lite sista shopping! ;D Underbart, jag hittade 2par shorts, linnen och en jeansklänning. Är helt käär i klänningen :) Hoppas verkligen jag kan uppdatera ofta i Turketlandet. Vet ju redan var internetcaféet är, och det är billigt! 1Lira/timmen (typ 5kr!)

Nu har jag inte tid och sitta här längre, för jag måste klia mina myggbett. OCH kolla färdigt på Sex and the city innan vi åker. Men det är sorligt, vill inte att det ska ta slut. Men då kommer Cecil att attackera mig med Greys... Sånt som händer. 


Tjingeling folket :)  

Åt helvete.

Med att bo hemma.

Nypotatis och vattenmelon, kan det bli mer somrigt?

Dagen har spenderats i simhallen i Ängelholm. Och för ovanlighetens skull så var det dåligt väder, vilket det inte brukar vara när det är simtävling. Inte för att man frös inne i simhallen för det, det stekte rätt så bra ändå.

Det känns som att jag håller på att längta ihjäl mig! Jag längtar tills på Fredag för då är det midsommarafton :) jag längtar (eventuellt) tills lördag. Jag längtar till Turkiet, jag längtar tills jag ska ha min fest, tills vi ska till Göteborg och tills jag ska åka iväg.

Kan man längta ihjäl sig? Jag tror det.

Nu blir det Sex and the City (fanns en hårsalong i Ängelholm som hette Sax in the city xD) och sen nana! Eller rättare sagt nana till Sex and the city! ;D

Blåbär.

Idag började vi tvätta och måla om MIN lekstuga! Vi åkte ner till Sture Persson (jag fick en mindre chock!) och jag valde färger, eftersom det (som sagt) är min lekstuga! Tanken var blåbär på lekstugan, vita knutar och hallon på dörren. Men hallon gick inte för då blev den högblank och då såg den inte ut som de andra. Och jag slutade lyssna. Så istället blev den någon annan slags röd. MEN om ni kommer hit så måste ni säga:
-Åh, vad fint med blåbärsfärgad lekstuga och hallonröd dörr! (okej? :) ? )

Nyss började jag prata med en person på msn som jag nästan glömt bort. Var sjukt trevligt, tills den jäveln dissade mig (tror jag!?) Han sa liksom att han skulle starta om datorn, men kan det verkligen ta 15minuter? Jävla bullshit. Jag som till och med hade tänkt åka och hälsa på honom ! Usch, det hade ju kunnat bli kul, din jävel :)

Simskolan går framåt, jag tycker det är sjukt segt, speciellt att cykla dit och hem. Men jag har blivit blondare, brunare, tröttare och fått mer vältränade ben. Så jag får väl endast se det som positivt tror jag! Nästa vecka ska vi börja med lite märkestagning och då blir det nog lättare, och tiden går aningen snabbare. Som om tiden inte redan går tillräckligt snabbt då ? Snart åker vi till Turkiet, och vi ska hinna fira midsommar innan dess också. Dessutom måste jag bestämma mig För att åka iväg till hösten. Jag vill ha en omrästning, vilka vill att jag ska åka ? Skriv ett ja, alla andra, ett nej givetvis ;)

Måste ju bara kommentera detta vackra bröllop :) Very nice! Blev trots allt lite rörd. Jag och mamma skålade till och med i jordgubbslikör (?) Haha. Vi åt också kunglig middag, tycker jag, inbakad fläskfilé. Mycket gott!

Nej nu ska jag snart gå o lägga mig för imorgon är det sista simtävlingen för säsongen! Det är vädligt stressigt för mig, eftersom jag kommer att ha 2simmare (NOT!). Båda är vana vid att tävla och det känns gött :) Får bli en såndär glassig tränare som typ bara sitter och fikar på kanten. IN MY DREAMS! Och JAG ÄLSKAR SEX AND THE CITY! :D


Kungliga godnattkyssar från Prinsessan av Knislinge ;)

För sommarn är det bästa jag vet!

Jag har ett dilemma, ovanligt? Nej :) Anmälde mig på en hemsida för ett tag sedan, där de ordnar allt som har med aupairjobb att göra. De förmedlade familjer främst från Nya Zeeland, och nu är frågan; Vill jag åka till Nya Zeeland eller Australien? Om jag åker med den organisationen så är allt fixat, jag behöver bara betala (bara! xD). Jag fick ett mail av dem idag, när jag scrollade längst ner på sidan upptäckte jag att de även fixar familjer till Australien. Tror jag ringer dit på måndag. 

Vad hade ni valt? Australien eller Nya Zeeland? (i-landsproblem, JA!)  

Äntligen fredag, Men, simskola ikväll. Och det är kallt, USCH!

Svara På min fråga så att jag inte blir deprimerad på grund av beslutsångest. För snart åker vi till TURKEYLAND! Haha. Jag är flummig ;D Nu ska jag fortsätta tjäna pengar, fritidsbarnen; Here I come!

Omg.

Det är extrem opålitigt väder och det är jobbigt att cykla hem från Hanaskog. Usch. Godnatt.

tack.

Så innihelevetes jävla mycket för en underbar Lördagskväll! Det var helt sjukt. Och jag älskade det! Det hela började med mys ute på altenen på Tennringen 11. Sen stack vi in till stan, med en försenad (?) buss. Haha. Vi gick på t-baren hade sjukt kul, dansade och pussades. Sen avslutade vi det hela med pyjamasparty i min källare. Så nu vill jag ha ett nytt datum, för jag vill IGEN O IGEN O IGEN !

Sommarsimskolan har börjat och jag känner mig mest flummig (?) Dessutom så är det snart midsommar. Dessutom måste jag beställa en ny bikini på nätet. Klarar mig inte med bara en i Turkiet! Turkiet, vi åker snaaart! Dessutom kommer jag cykla 1mil om dagen nu, till och från simskolan, så jag kommer bli snygg för alla turkarna ;) Nu måste jag göra något åt min abstinens, så jag ska logga in på internetbanken!

Natti. Love you ;D

P.S Jag älskar ordet dessutom, om ni inte noterat detta!

Det doftar Kaprifol!

Och det doftar underbaaart!

Jag har spenderat dagen på skolan, jobbat. Direkt efter stack jag till staden för att träffa Cecilia och Gabbi, mycket trevligt :) Nu har jag beställt linser och i stan köpte jag nagellack (ovanligt :O ). Mamma blir snart galen på mig, tror att jag snart har alla färgerna som Depend har xD Nu ska jag gå och checka Sex and the city.

Goodnightie!

Götebööörg

För jag och Cecilia ska till GÖTEBÖÖRG! I och för sig är det i Augusit. Men jag är lycklig, lycklig, lycklig! Vi ska gå på Liseberg, åka karuseller och titta på The Ark! Dessutom fick jag mina skattepengar idag, har pratat med Tygis (det var HAN som skrev till mig) och jag har jobb hela veckan lååång (=pengar!) Förresten så gick resan, tåg, fram och tillbaka till Göteborg på 370kronor! ;D Happyface, Josefine. Och imorgon ska jag och Cecilia träffas i stan och fika, och jag SKA köpa en bikini (hoppas jaaag!)

Jag vet att mitt humör är väääldigt skiftande, men ni som känner mig, sån är jag xD

Puss på alla som skriver kommentarer för ni gör min dag (A)Looove!

Dagens roliga:

-Vad står PMS för Pernilla?'
-Jo det är sånt äldre tjtjer får när de har mens och så.
-Nej, det betyder Pommes med senap!

Haha, jag älskar mammas elever xD

Love those!








Från och till..

Helgen har varit händelserik! Bordershop, böter, Broby marknad och nationaldag. Jag har även simtränat och gått igenom tusen berg och -dalbanor (känslomässigt!). Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte mycket.

Men jag vet att:

-Om en månad ligger jag på playan/hånglar med en turk (xD)
-Denna veckan har jag jobbat på min figur; Jag har cyklat 5mil, spelat fotboll, samt simmat.
-Jag jobbar på ekonomin, love you Västerskolan!
-Jag förälskar mig i många personer, bland annat en gammal musiklärare (oops!)
-Toblerone är gott. Onyttigt. GOTT.
-Detta har varit ännu en vit helg. Inte i den bemärkelsen att jag inte druckit alkhol (vilket jag har, i små mängder), utan i den bemärkelsen att jag inte träffat Cecilia.
-Som förövrigt fyller år imorgon ! GRATTIS!
-Jag gillar att skriva i punktform.
-Jag är sentimental 31 (det nya uttrycket för 24/7), 24+7=31, det går snabbare att säga än 24/7.
-För ETT ÅR SEDAN(!!!!!!) var jag på bal, på Bäckaskog, snyft.

Godnatt, väldigt abrubt slut, sånt som händer!

RSS 2.0