Det finns en del saker..

Som jag kommer sakna med Stockholm . Jag kommer sakna mina fina jobbkompisar, mina underbara vänner. Jag kommer sakna Hötorget. Jag kommer sakna Huddingehallen . Jag kommer sakna Ida, för hon försvinner också. Jag kommer sakna Rosenhof. Jag kommer sakna att vara helt och fullt anonym. Jag kommer sakna att man kan ta sig hem på ett eller annat sätt, vilken tid det än är på dygnet... Jag kommer komma på fler saker. Men det finns saker som blir bättre. Det kommer vara lite svårare att träna, pass, kom jag på också .
Jag kommer va nära alla mina gamla vänner. Jag kommer Alltid ha familjen nära. Jag kommer slippa alla minnen som jag förknippar med Daniel. Jag kommer förmodligen inte känna mig lika ensam, eftersom det alltid finns någon nära. Jag slipper städa åtta timmar om dagen ! Jag vet att det finns fler saker. Men nu måste jag gå!
Hej hej

Jag älskar .

Vinter, vår, vinter, vår.

Ena dagen är det snö, nästa solsken och sen dagen efter sönar det igen. Jag förstår inte, förstår inte ni att vi vill ha VÅR!? :D (jag pratar till vädergudarna!) Det är bra att det blir ljusare... Men jag går typ o lägger mig tidigare och tidigare för varje dag! Men det är skönt att sova.. Visst!? :) Imorgon är det fredag! UNDERBART! Nedräkningen har börjat, Elva dagar kvar att jobba .
PUSS

RSS 2.0