Kan inte låta bli..

Att älska alla Ica-reklamerna, önskar att den nyaste, med frukterna, fanns på youtubue..!


O
Och min bror verkar ha koll. Jag kommer ihåg förförra sommaren när vi skulle åka till Turkiet, han spelade "No amerikano" på sin mobil och sa att den var skitbra, ja o mamma visste inte riktigt vad vi tyckte. En månad senare sjöng alla på den! Nu när jag var hemma i helgen så spelade han denna för mig, eller ja visade snarare på youtube, och den veckan har jag hört den minst två gånger om dan på radion. Han har koll, Min brorsa ;)

Terapi

Okej, när jag slutar på mitt jobb, om ca 1 månad (eller 2) så ska mina kära händer få gå i terapi. Ni kan nog inte förstå hur utsatta mina stackars händer är! Jag smörjer dem kanske sex gånger om dagen. Ändå har jag torrsprickor i pekfingrarna. Otroligt! På tal om jobbet så har vi sjukt mycket att göra just nu, förra veckan jobbade jag minst 8.5 timmar om dagen ... Och i torsdags jobbade jag 9.5, PUH. Ibland är det synd om mig. Och jag hatar att städa Bäckströms, det är ett kontor som jag har VARJE tisdag. Det har jag haft i kanske 4-5månader nu. Stackars lilla mig, tyck synd om mig !!??

Snööö.

Gud vilken vinter det har blivit. Man kan också tro att min blogg har frusit till is, så är det nästan ! Jag har hunnit med lite sen jag skrev sist och också bestämt helt och hållet att sista helgen i Mars flyttar jag hem till Skåne. Kan vi inte ha någon slags välkommenhemJosefinegrej!? Snälla!! Jag har saknat er såå ! Det skulle vara mysigt :) Ida (Bertsdotter) har varit och hälsat på dessutom, vi tog, svindyra, modellbilder. De blev bra och ni ska få er ett smakprov ! Jag ska försöka att vara lite mer aktiv här, de två sista månderna i Stockholm...

RSS 2.0