Time to say goodbye .

Ja, idag är min sista riktiga dag hos familjen Kinnander/Svedberg. Sorgligt men sant . Jag kommer bo här ett tag till, åker hem den 13e. Men jag kommer inte jobba här. Det känns lite jobbigt, men jag tror inte jag hade orkat så mycket längre. Det är ganska tröttsamt att städa Varje dag!
Jag ska till hösten (förmodligen) bo med Ida :D Vilket känns naaajs ! Men först och främst så ser jag fram emot att komma hem. Jag kommer alltså hem den 13e, vi åker den 16e. Så vill någon hänga på K-dagarna med mig den 14e eller 15e så är jag på. Desssutom vill jag träffa så många som möjligt innan jag åker upp igen (7augusti). Så boka upp mig, snälla. Jag saknar er !

Jag har haft besök, av brandkåren.

Ja, idag kom brandkåren på besök. Lite sjukt att faktiskt ringa 112, de har jag aldrig gjort. Har ni? Det är såhär att vår ugn/spishäll har varit lite konstig, det har kommit rök ur den då och då och luktat illa.. Liksom bränd el om ni förstår? Ja, i alla fall. Idag skulle jag koka potatis och då hände det igen, den började ryka och lukta. Jag stängde av den, men det fortsatte. Då stängde jag av strömmen, tog säkringen.. Och jag och Hugo gick ut. Då var hela huset fullt med rök, eller ja inte så att man inte såg framför sig, men det gjorde lite ont i halsen när man var inne och det luktade skiit.

DÅ RINGDE JAG 112! Helt sjukt alltså, känns som en stor sak att göra det. De gör man ju bara när något jättefarligt händer. Men det var läskigt faktiskt så det kändes bra att ringa dem. Och jäklar vad snabba de var! Inom tio minuter, tror jag, kom det en polisbil. Sen kom en brandbil, en räddningstjänstbil och en brandbil till. Så där var jag och Hugo med typ 8 brandmän, 2poliser och 2räddningledare i köket! Helt sjukt faktiskt, men lite coolt. Vid det här laget så hade det slutat röka och det lyfte ut ugnen som sitter under spisen.

Efter ett tag åkte de iväg igen och jag befann mig lite i chock, vilket jag gör lite fortfarande. Ganska sjukt faktiskt, men en upplevelse. Så allt det här med att poliser, ambulanser och brandmän inte kommer i tid, eller inte alls är bullshit enligt mig. Tack för idag, ni var gulliga och duktiga !

Annars rullar det på här, två jobb är mycket men det funkar !

Kram och Puss!

Trött på min egen röst .

Ja idag har jag jobbat på det nya företaget som jag fick jobb på. Är heelt slut faktiskt, mest i huvudet. Men är också sjukt trött på min egen röst. Nu ska jag och Danne äta något, vad vettifan, och sen ska vi väl chilla film. Helgen? VAd händish jaO? Jag saknar Ida <3

Ursäkta min franska !

Ja, sorry, igen, för att jag är så seg. Förlåten?

Förra helgen var min bror här. Skitroligt! Vi var på Grönan, såg Petter och September, kollade på nya Pirates i 3D (så INTE värt de). Och chillade! Gött, brorsan, visst? :P

Denna veckan har gått snabbt. Jag har fått ett jobb !? Och ska på ytterliggare en intervju imorgon, till ett jobb som jag hellre vill ha. Så håll tummarna vid tio imorrn! Det hade varit gött att få det faktiskt.

För övrigt så vill jag bara dö när jag ser alla studentflak i stan, liksom gräva ner mig ett tag. Inte roligt alls. Jag har nyss beställt fotobok förresten. den handlar om mig och Hugo, en avskedspresent. Snyft! En glad nyhet: Skattepengarna har rullat in=jag ska köp bikini imorrn. Och förresten så ska största delen av helgen spenderas med Daniel! Underbart., Tycker om dig sötnos :)

Nu ska jag läsa min Cosmopolitan i en renbäddad säng, underbart !! Pussis


Dagens samtal .

Josefine: -I helgen kommer Pisch lillebror hit.
Hugo: - Pish lillebror kommer!
Josefine: -Ja, han ska vara här i helgen.
Hugo: -Hugo också ha lillebror.
Josefine: -Ja, då får du säga det till mamma, att du vill ha en lillebror.
Hugo: -Aa, mamma köpa en lillebror till mig.


Haha snygging där.

RSS 2.0