Seninle olmak istiyorum.

Typ 30 timmar. Så länge har jag varit ifrån dig och det känns ungefär som en evighet. Dessa åtta dagarna har varit bland de bästa i mitt liv och jag ångrar absolut ingenting. Nu ska jag bara vänta till typ december, vilket är en lång tid. Men jag ska klara det. För jag har upptäckt hur mycket du betyder för mig och att jag faktiskt kan säga att jag älskar dig. Seni seviyorum.

Ni som sa att jag inte skulle åka dit, att jag ska skaffa mig en svensk kille och att jag inte ska lita på Alex. Ta er i röven.

Puss och hej.

My aşkım.

Nu ar jag har :D Det kanns underbart! Förutom att Alex jobbar just nu, men han kommer snart och hamtar mıg! Imorrn blır det marknad, sen hoppas jag att vı ska tıll stranden. Maste jobba pa den obefıntlıga brannan ;)

Hoppas att vadret suger dar hemma! ;) Puss o kram en turkısk Josefıne.

Saknar.

Allt känns jobbigt just nu. Även om jag borde vara lycklig. På onsdag åker vi till Götebrog och på Söndag är jag i Turkiet, hos Dig. Men det är bara jobbigt, för jag är trött på det mesta. Trött på att bo hemma, trött på att vara simtränare och trött på att inte få besked från familjen i Stockholm. När jag väl får reda på om jag ska börja i familjen, känns det som att det kommer vara en vändpunkt i mitt liv. Jag vill verkligen detta! Så kan ni vara vänliga att hålla era tummar och tår?

Seni seviyorum tatilim <3

Kostfärd

http://www.youtube.com/watch?v=CKiOfLAwpfw&feature=player_embedded#

Jag avlider! ! xD

Jag skrev dessutom nyss ut mina Turkietbiljetter! Jag dör VERKLIGEN! Imorgon blir det Stockholm. Nu blir det Godnatt.

Bra förebild?

Njea xD

Valjeviken

Är på läger just nu. Precis som förra året går humöret upp och ner hela tiden. Kärlek är nog det värsta jag vet, speciellt när det är så långt mellan oss.

Positivt är i alla fall att det är jättegod mat här och att (de flesta) simmarna är gulliga (för det mesta). Dock är vädret väldigt tråkigt och jag vet inte hur det blir med "min" familj. Hoppas att de hör av sig imorgon eller allra helst idag, för jag vill veta och jag vill flytta! Det är väldigt jobbigt att vara helt j*vla sentimental och känslosam med elva små simmare omkring sig. Speciellt inte eftersom jag och Julia is in the same mood right now.

Jaja, nu ska vi snart gå och äta tapas (?) och sen blir det nog lite lekar, i våran sjukamp (som nog har kortats ned till en femkamp). Hoppas det är bra med er andra och hoppas att man snart kan få se en skymt av den Svenska sommaren igen!

Puss o kram.

Svart.

Den allmänna färgen i mitt liv. Svart. Jag kan inte bestämma mig om jag ska göra det eller inte. Kan jag lita på honom ? Att allt ska vara så svårt, hade mamma bara variit lite mer normal hade det inte varit problem alls.

Jag älskar dig.

Merhaba

Tack allihopa för igår ! Det var helt sjukt trevligt. Maten blev god, tyckte jag (förutom brödet), musiken fixades, underbara folket var på plats och allt var helt enkelt grym niiice!

Det var ju faktiskt både lite avskedsfest och födelsedagsfääst (i ganska god tid!). Men jag kommer förhoppningsvis flytta till Stockholm inom en snar framtid. Jag har mailat familjen, men inte fått något svar. Får jag inte det imorrn helelr får jag ringa, jag är sjukt på. Lägenheten var ju fin och familjen var jättetrevlig.

Helst av allt hade jag åkt en runda till Turkiet innan jag började där. Saknar Alex så fruktansvärt mycket, det är helt sjukt! Men vi pratar väldigt ofta, typ varje kväll. Det är underbart att höra hans röst :) I alla fall så vill jag ha fler frivilliga som kommer upp till mig i Stockholm. Gärna ganska omgående så att jag inte glömmer bort er ;) Ett besök varje helg passar mig finfint! ;D

Nu ska jag gå och Nana. Jag önskar att jag kan styra mina drömmar och drömma om oss :) Vill helst befinna mig i Alanya nu. Känns som att mitt hjärta stannade kvar där när vi åkte hem. Och det gjorde det ju egentligen också, eftersom Alex fick mitt hjärta (läs silverhjärta!) :) haha.

Seninle olmak istiyorum <3



RSS 2.0