En vecka.

Tänkte säga hur det känns nu efter en vecka med LCHF ;) Lite positiva saker som jag har märkt under veckan:
 
1. Jag gillar ost, ost äter man nämligen hela tiden ;)
2. Fläskasvålar är fritt fram: 0% kolhydrater . Tur att jag Älskar det :)
3. Blomkålsris är lika gott som jasmineris, speciellt om man kombinerar det med jordnötssås ;D
4. Det är inte så svårt att anpassa sig om man bara vill !
 
Också lite negativa saker :
 
1. Man svettas som en gris i början, haha. Kan ha med värmen att göra men jag har svettats mer än normalt ;) (dock sägs det ju att det är för att ämnesomsättningen kommer igång, Me Like !)
2. Man är lite hungrig och sugen hela tiden i början.
3. Man kan lätt smaka o lukta illa i munnen. Isch.
 
 
På det stora hela känns det bra ! Får se vad vågen säger,får se om jag väger mig imorgon annars kanske jag väntar en vecka extra.
 
Imorrn är det dags för jobb, och jag börjar ju faktiskt inte förrän halv elva, det är najs. Däremot stänger jag o det gillar jag inte alls. Dessutom börjar ju Fille också jobba nu också så nu har jag någon att jävlas med. ! Mohaha.
 
P♥L Josefine

Omvänt.

det känns helt bak o fram att gå i affären och leta efter de fetaste produkterna. Så mycket fett som möjligt och så lite kolhydrater så möjligt. Det har blivit mitt nya motto. Längtar tills jag får se resultat . För jag känner sötsuget hela tiden, o det ska ju också försvinna är det sagt !
 
P♥L Jusefeajn

It's alive.

Jag har kommit på att det skulle vara lite roligt att börja blogga igen. Kanske kan vara roligt att läsa också ! Det finns två skäl till detta !
 
1. Jag började med lchf idag.
Det kan vara roligt både för er o mig och se om det blir någon skillnad. Kanske t om att ni peppar mig lite ;) För nu vill jag faktiskt sluta vara så sjukt sockerberoende ! Hade invägning idag, inget jag är stolt över. Men men ;) Så tänkte att jag kanske kan väga mig, o mäta mig en gång i veckan o skriva här. Förhoppningsvis lär det synas ganska snabbt, mer peppande då ju :)
 
2. Jag är antagen till högskolan!
Måste säga att det ska bli väldigt roligt, det jag allra mest ser fram emot är att träffa lite nya människor. Alla jag umgicks med innan jag flyttade till Stockholm har inte samma tid nu. Eller de kanske har tid, men de prioriterar annorlunda. För jag kan inte säga att jag har träffat speciellt många av mina gamla vänner sen jag flyttade ner igen. Trist när man försöker ta intiativ men inte får något tillbaka.
I alla fall så ska jag på introdukionsdag på högskolan den 30e augusti. Innan dess ska jag försöka jobba gärnet av mig ! Har redan börjat. Tre veckor i sträck från o med nu. MONEY :)
 
 
För övrigt så kom jag nyss hem från Turkiet ;) Lovely ! De trista, varje år, är att åka hem. Dessutom känns det som att färgen försvinner så fort man sätter foten på svensk mark. Men inte mycket att göra åt ;)
 
En sak som jag har kommit på att jag uppskattar på bloggar är listor. Det ska jag banne mig börja göra. För det är roligt :) Punkt.
 
Vi hörs snart igen.
P♥L Jusefeajn 
 

RSS 2.0