Oops.

Råkade väga mig idag. -4kg. Man kan nästan inte tro att det är sant. Ny vägning på måndag, de går bra nu ;)


Kommentarer
Frida

Wow bra jobbat!! Åt du mycket kolhydrater innan, eller hur mycket har du fått ändra din kost? =)

2012-08-03 @ 12:46:38
Josefine

Alltså man gör ju det utan att tänka på de :) Potatis, pasta o allt som man har till middag. Plus allt bröd och socker ;) de blir en del !

2012-08-03 @ 18:15:39
Anonym

LCHF är bara en bullshit diet. VIsst, den funkar. Men vilka biverkningar får du av den när du nått din målvikt? Om du hade tänkt att börja med allsidig kost igen så kommer du att gå upp rätt så mycket, i och med att kroppen inte är vad vid alla kolhydrater.
Chansen för förhöjda blodfetter är en garanti, därmed ökar hjärt- och kärlproblem, dvs hjärtinfarkter och blodproppar kommer att drabba dig.
Det finns visserligen inga studier på att allt jag säger är sant, men folk som har följt denna diet drabbas lättare av, som jag sa, hjärt- och kärlsjukdomar!
Det enda riktiga som verkligen fungerar är ViktVäktarna, där får du äta precis vad du vill, men med måtta. Vill du ta ett glas vin, go for it! Men då kanske du får skippa jordnötssåsen till ditt vin!
Och när du väl nått din målvikt så behöver du inte ändra dina matvanor, i och med att du åt en allsidig kost när du gick ner i vikt.
Allt handlar om motivation, det finns ingen väg att fuska sig ner i vikt!
Just saying!

2012-08-07 @ 11:00:45
Josefine

Trevligt att du, just saying. Jag bryr mig inte ett skit av vad du säger.

2012-08-08 @ 17:50:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0